8. Jord-fjord-bord-prisen

Ungdomsbedrifter som jobber med forvaltning, foredling eller mattilberedning fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.


Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:

  • Hvordan har arbeidsprosessen fram mot ferdig vare eller tjeneste foregått og hvordan har elevene tatt hensyn til kvalitet og bærekraft?

  • Hvilket behov er det i markedet for varen/tjenesten i dag og i framtiden?

  • Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?

  • På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?På hvilken måte er ungdomsbedriftens produkt (vare og/eller tjeneste) nyskapende?


Hva må sendes inn?

A. En videopitch der dere presenterer ungdomsbedriften og produktet deres (maks 1 minutt).

B. Et bilde av de ansatte i ungdomsbedriften (gjerne med produktet).

C. En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:

  • Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».

  • Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.

  • Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.

  • Kort beskrivelse av forretningsideen.

  • Informasjon om kriteriene over.

  • Legg gjerne inn skisse eller bilde av produktet.


Juryen gjennomfører intervju på stand under Fylkesmesterskapet.


Lever innen 17.februar og navngi bidraget
”Jord-fjord-bord_Navn på UB_Navn på skole”