7. Jord-fjord-bord-prisen

Ungdomsbedrifter fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.

Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:

  • På hvilken måte er ungdomsbedriftens produkt (vare og/eller tjeneste) nyskapende?

  • Hvilket behov er det i markedet for produktet i dag og er det potensiale for å skape verdier i fremtiden?

  • I hvilken grad er produktet bærekraftig sammenlignet med andre tilsvarende produkter i samme marked?

  • Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?

  • På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?



Hva må sendes inn?

  1. En videopitch der dere presenterer ungdomsbedriften og produktet deres (maks 2 minutter).

  1. Et bilde av de ansatte i ungdomsbedriften (gjerne med produktet).

  1. En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:

  • Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».

  • Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.

  • Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.

  • Kort beskrivelse av forretningsideen.

  • Informasjon om kriteriene over.

  • Legg gjerne inn skisse eller bilde av produktet.


Lever innen 11.februar og navngi bidraget
”Jord-fjord-bord_Navn på UB_Navn på skole”