8. Jord-fjord-bord-prisen
Ungdomsbedrifter som jobber med forvaltning, foredling eller mattilberedning fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
Hvordan har arbeidsprosessen fram mot ferdig vare eller tjeneste foregått og hvordan har elevene tatt hensyn til kvalitet og bærekraft?
Hvilket behov er det i markedet for varen/tjenesten i dag og i framtiden?
Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?På hvilken måte er ungdomsbedriftens produkt (vare og/eller tjeneste) nyskapende?
Hva må sendes inn?
A. En videopitch der dere presenterer ungdomsbedriften og produktet deres (maks 1 minutt).
B. Et bilde av de ansatte i ungdomsbedriften (gjerne med produktet).
C. En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
Kort beskrivelse av forretningsideen.
Informasjon om kriteriene over.
Legg gjerne inn skisse eller bilde av produktet.
Juryen gjennomfører intervju på stand under Fylkesmesterskapet.
Lever innen 16.februar og navngi bidraget
”Jord-fjord-bord_Navn på UB_Navn på skole”