Ofte stilte spørsmål

Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer. Har du et spørsmål? Send det gjerne inn til oss på mr@ue.no.


Hvordan gjennomføres intervjuene?

Intervjuene gjennomføres digitalt via Teams og på stand under Fylkesmesterskapet.

Juryene gjennomfører digitale intervjuer med påmeldte kandidater i kategoriene
3. Beste forretningsmodell/plan
4. Beste regnskap
5. Beste sosiale entreprenør
6. Beste HR-bedrift.

Linkene sendes ut i god tid i forveien.

I kategoriene 1. Beste videopitch og 2. Beste markedsføring gjennomføres det ingen intervjuer.

I resterende kategorier gjennomføres intervju på stand under Fylkesmesterskapet.


Hva vinner man?

I noen av konkurransene vinner man NM-deltakelse. I andre konkurranser vinner man pengepremier. Hvilke konkurranser som gir hva finner dere HER


Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn bidrag innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien.


Hvem er juryen i konkurransene?

Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil møte dere i intervjuene.


Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først.


Må alle i bedriften delta på det digitale intervjuet?

Nei. Vi har full forståelse for at det ikke alltid passer like godt med intervjuer hvis dere har andre fag. Det gjør ingenting om ikke hele bedriften har mulighet til å delta på intervjuet med juryen. Vi anbefaler 3-5 deltakere. Det er lurt å gjøre interne prioriteringer på hvem som deltar i de ulike intervjuene, f.eks. bør økonomiansvarlig være med på Beste regnskap.