Sosiale medier

Instakonk FMUB 2022

Vi oppfordrer deltakerne på Fylkesmesterskapet om å være aktive på sosiale medier i forkant av og underveis i arrangementet! Del bilder som viser hva bedriften deres driver med, og hvordan dere forbereder dere til Fylkesmesterskapet. Kanskje deler vi også noen av postene deres i våre kanaler!

Instagram-konkurranse

På Instagram kjører vi en egen konkurranse, og det beste bidraget vil bli premiert!

Husk hashtagen #kreativtinnland

Ikke vent til mesterskapsdagen med å publisere bilder! Vi vil gjerne se bilder fra driften deres og forberedelsene til Fylkesmesterskapet!

Det beste bidraget premieres med kr. 1500,-!

Bli inspirert av Mikael Lien

På Fylkesmesterskapet får vi besøk av Mikael Lien, kjent for mange gjennom TikTok og andre sosiale medier.

Mikael er oppvokst i Brumunddal og deltok selv på to fylkesmesterskap da han hadde ungdomsbedrift på Hamar katedralskole. Det var faktisk der han virkelig fikk øynene opp for underholdningsbransjen og begynte å drømme om å være den som stod på scenen og engasjerte publikum. Nå jobber han med sosiale medier, stand-up og utvikling av ulike TV-konsepter. I fjor fikk han stor oppmerksomhet for TikTok-serien om Mjøsmafiaen, som totalt har over 700.000 visninger.

Mikael kommer til Fylkesmesterskapet for å inspirere elevene til å være aktive på sosiale medier i løpet av dagen. Her er det mange gode eksperttips å hente!