Nyheter

  • Borsen

    Bærekraftig blå innovasjon og entreprenørskap

    Oslo Børs (Euronext) og Ungt Entreprenørskap setter fokus på den blå næringen og bærekraftig blå innovasjon gjennom programmet Ungdomsbedrift i videregående skole.
  • MCB

    Vestlandets festdag for unge entreprenører

    Over 600 elever skal vise fremtidens løsninger på Fylkesmesterskapet i mars. Ungt Entreprenørskap Vestland, Bergen Live og elevene bak Riktig Reklame ungdomsbedrift skal lage Vestlandets største hyllest av entreprenørskap for ungdom.
  • sosialt entreprenørskap

    «Gjør noe med det!» - nærmer seg mål

    «Gjør noe med det!» er et prosjekt vi har sammen med Kavlifondet, nå er vi inne i det 4. og siste året. Nesten 12.000 elever har inneværende år fått erfaring med å gjøre en forskjell som sosiale entreprenører i en elevbedrift.
  • Lillegronn ub 2

    Statusrapport fra en ungdomsbedrift - Lillegrønn UB fra Fitjar vgs

    Barn og Ungdom på Fitjar vgs. har holdt på med Ukraina prosjektet i 14 år – i år har vi valgt å organisere dette arbeidet som en ungdomsbedrift. Målet er å samle inn penger til et barnehjem og et eldrehjem i den fattige byen Bobrynets.
  • PODKAST

    "Lærertanken" - en podkast

    "Lærertanken" er en podkast for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan jobbe med entreprenørskap i skolen. Her får du historier, metoder og ideer som du kan ta direkte med deg inn i klasserommet.
  • Screenshot 19

    Samlet unge ledere fra hele fylket

    I dag var det digital samling for 41 daglige ledere fra 18 ulike skoler i Vestland.
  • «Pop-Up Tranby

    Elevbedrift i arbeidslivsfag

    Hvert år etableres det 2500 elevbedrifter og flere benytter metoden Elevbedrift i ulike valgfag og i arbeidslivsfag. På Tranby skole har elevene i arbeidslivsfag etablert elevbedriften «Pop-Up Tranby».
  • Bilde1

    Fjorden Gourmet UB inviterer på middag

    Elevene ved Restaurant og matfag ved Fusa videregående skole har i år startet ungdomsbedrift. De så behovet for en gourmetrestaurant i Eikelandsosen og inviterer nå lokalbefolkningen på en bedre middag.
  • Gert Runar Rorvik

    Årets entreprenørskapslærer 2020 er Gert Runar Rørvik fra Mo og Øyrane videregående skule

    I samarbeid med Virke kårer Ungt Entreprenørskap Årets Entreprenørskapslærer. I år er det Gert Runar Rørvik fraMo og Øyrane vgs som kan smykke seg med tittelen «Årets Entreprenørskapslærer 2020». V
  • Austrheim

    Solide samarbeidspartnere

    Austrheim kommune har fornyet samarbeidsavtale med Ungt Entreprenørskap. Sammen ønsker de å fremme kreativitet og entreprenørskap i skolen, og knytte arbeidsliv og utdanning tettere sammen.
  • Nominerte - årets entreprenørskapslærer 2020

    Årets Entreprenørskapslærer 2020 – de nominerte

    I samarbeid med Virke kårer vi i Ungt Entreprenørskap hvert år Årets Entreprenørskapslærer, og i år under Virkekonferansen 3. desember. Her kan du lese mer om alle de dyktige lærerne som i år er nominert.
  • 02691

    Lærerutdanning i nyskaping og bærekraft

    Et nytt studieprogram innen nyskapning og bærekraft lanseres på Høgskulen på Vestlandet. Ungt Entreprenørskaps undervisningsmetoder er sentral i opplæringen.
  • Bookenmentor_storebrand

    Book en veiledningstime med Storebrand - for Ungdomsbedrifter

    Nå kan DIN Ungdomsbedrift få veiledning av Storebrand. Dette er en unik mulighet for din bedrift, så book time nå før det er for sent
  • Aimals PC kasse UB

    Spennende muligheter på Voss

    Elevene som studerer Informasjonsteknologi og medieproduksjon ved Voss gymnas, kjører ungdomsbedrift i år.
  • H20 Tes awards

    H20 vgs. anerkjennes for sitt arbeid med entreprenørskap i skolen

    H20 videregående skole (Hersleb vgs, Oslo) er en av 39 europeiske skoler som mottar «The Entrepreneurial School (TES) Awards» 9. november. TES Awards er en årlig kåring fra Junior Achievement (JA) Europe, hvor Ungt Entreprenørskap er medlem
  • Sit Smart UB SF

    Suksess med Syretest

    Ungdomsbedriftene i Sogn og Fjordane imponerte næringslivsaktører med ideene sine.
  • Student 2019 speeddate 4

    Bli en del av vårt team!

    Er du opptatt av fremtidens kompetanse? Brenner du for entreprenørskap – også for nye generasjoner? Da vil vi at du skal lede Ungt Entreprenørskap sitt arbeid i høyere utdanning
  • Sunnhordland syretest

    Supre ideer fra Sunnhordland

    Elevene fikk en unik lærdom da de presenterte ungdomsbedriftene sine for næringsutviklerne i Atheno under årets Syretest i Sunnhordland. Rådgiverne var imponert etter presentasjonene og oppsummerer at framtiden for norsk entreprenørskap er lysende.
  • Vartlokalsamfunn2

    Oppdagelsesferd i lokalsamfunnet – «Vårt lokalsamfunn» engasjerer

    Hvorfor betaler vi egentlig skatt, og hva brukes pengene til? Hva er velferd? Hva betyr det egentlig at vi har et demokrati? Denne uken lærer 4. og 5. klassinger over hele landet om skatt, velferd og demokrati gjennom programmet «Vårt lokalsamfunn».
  • IMG 1764

    Strålende innsats på Syretest

    I løpet av to dager har over 200 ungdommer presentert 43 ungdomsbedrifter for 20 rådgivere fra næringslivet på vestlandet.