Program Bergen

Registrering

Ved ankomst på Amalie Skram må en fra hver bedrift (gjerne daglig leder) møte i registeringen ved inngangen, og hente fargebånd og matbonger på vegne av hele bedriften. Registreringen åpner kl. 08.45, og alle må være på plass til kl. 09.30 - da starter åpningen fra scenen.

Fargeinndeling

Alle skoler er inndelt i farger. Fargegruppen din skole hører til vil avgjøre ditt program for dagen. Alle får tilbud om det samme, men til ulike tider.

Fargeinndelingen viser hvilke aktiviteter ungdomsbedriften din skal gjøre når. Se under for å finne hvilken fargegruppe din skole tilhører. Se deretter på programmet for hva dere skal gjøre når!

Lunsj

Til lunsj får alle ungdomsbedrifter utdelt en matbong per person i bedriften. Lunsj serveres i 2. etasje, mellom kl. 11.30 og 13.00. Ungdomsbedriftene velger selv når de henter seg lunsj, for mange er det gjerne lettest å finne tid i timen de skal til intervju.
Husk at det blir en lang dag, så vi anbefaler alle å ha med drikkeflaske og gjerne frukt eller annet påfyll så dere holder energinivået oppe hele dagen.


Program FMUB 2024 3
Program FMUB 2024

For eksempel:
Alle ungdomsbedrifter (UBer) i Blå gruppe starter dagen ved å stå på stand fra kl. 10.00 - 11.15.

  • Alle får ett bord, les mer om hvordan dere setter opp stand her: https://www.ue.no/vestland/inf...
  • Her får dere selge produkter, og får besøk av juryen for konkurransen "Beste salgsbedrift" - så vær klar og i selgermodus!

Deretter skal Blå gruppe pakke ned sin stand og gå videre til intervju kl. 11.30.

  • Alle som er oppmeldt i konkurranser med intervju på mesterskapsdagen får tilsendt lenke til tider i de ulike konkurransene. Les nøye, finn deres tider og noter de ned!
  • Når det er tid for ett intervju går man til intervjuområdet, melder seg til crew og blir sendt i retning juryen.
  • Det kan bli mange intervjuer for enkelte UBer, da kan det være lurt å dele opp gruppen og ikke prøve å stille sammen i alle intervju
  • Har man ledig tid kan man forberede seg til intervju, møte andre på stand, eller ta seg en pust i bakken med litt mat og drikke

Til slutt skal alle i Blå gruppe inn i auditoriet Hans Tank kl. 12.45 for pitch i Beste Ungdomsbedrift.

  • UBer fra Blå gruppe påmeldt i konkurransen "Beste Ungdomsbedrift" skal holde sin pitch - de får tilsendt egen informasjon med tidsskjema.
  • Alle andre sitter i salen og heier på sine medelever!