Ofte stilte spørsmål

Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer.

Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med oss.


Hva vinner man?

For 1., 2. og 3. plass vinner bedriften en pengepremie.


Hvem kommer til Norgesmesterskapet?

Informasjon om dette kommer etterhvert. Følg med på denne nettsiden.


Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien.


Hvem er juryen i konkurransene?

Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Du kan lese mer om årets jury her: https://www.ue.no/vestland/inf...


Hvordan gjennomføres de digitale intervjuene?

Tre kategorier krever intervju i forkant av mesterskapsdagen, som vil bli gjennomført digitalt via Teams i uke 7. Tidspunkt for deres intervju, og lenkene til møtet, vil bli sendt ut i god tid i forveien. Juryene gjennomfører digitalt intervju med alle påmeldte kandidater i disse konkurransene:

  • Beste markedsføring
  • Størst verdiskapingspotensial
  • Beste regnskap

I menyen til venstre finner dere en egen side om intervjuene, med oversikt over tidspunkt, kalt "Digitale intervju 15. februar".

Når dere logger inn via lenken dere får tilsendt vil dere først møte en representant fra Ungt Entreprenørskap - deretter vil dere bli sendt ut i et digitalt grupperom (breakout room) for å ha intervju med juryen.

Lærere kan være med som observatør under intervju dersom de ønsker det. Regelen er da at lærer må være mutet hele tiden. NB! Lærere som skal delta må få møtelenken fra sine elever.


Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først.


IMG 8501
Fridtjov Falch Sorø
Fagansvarlig videregående skole