Standregler

I år vil det bli noen endringer fra tidligere år (hvis man ser på bilder til referanse). Vi vil ikke sette opp faste standvegger.

Hver stand vil bestå av ett bord med følgende mål:

Førde: Lengde 90 cm x bredde 60 cm x høyde 73 cm
Bergen: Lengde 80 cm x bredde 60 cm x høyde 77 cm
Området bak bordet deres er begrenset til ca. 1x1 meter.

Bilde1

Standregler

Det er ikke tillatt å ha med/bygge egne vegger rundt deres stand. Dere må kunne rigge klar standen på kort tid (ca. 10 minutter), og kunne rigge alt bort igjen på like kort tid. Alt av medbrakt utstyr/dekor skal dere ta med dere hjem igjen, hvor det eventuelt kan gjenvinnes eller forhåpentligvis brukes igjen.

Produkter/prototyper/dekor/andre virkemidler etc. skal ikke stå i veien for, eller være sjenerende for, andre ungdomsbedrifter eller forbipasserende, og det må holde seg innenfor deres område. Det er ikke tillatt å klistre noe fast i gulvet. Det er Ungt Entreprenørskap sine ansvarlige på mesterskapet som har endelig bestemmelsesrett for hva dere kan ha oppe på stand, og disse må lyttes til dersom dere blir bedt om å fjerne noe på dagen.

Bærekraftig stand

Vi ønsker at alle ungdomsbedrifter tenker nøye gjennom hva de har med seg til fylkesmesterskapet. Dere vil ha begrenset med tid når dere står på stand, og fokuset skal være å vise fram/selge deres produkter/tjenester. Dere bør derfor tenke gjennom hvilken hensikt objekter dere har med dere har på standen. Alle bord vil ha tilgjengelig strømtilførsel. Vi vil derfor gjerne anbefale at en PC brukes for å vise fram produkter/tjenester og aktiviteter dere har hatt i deres ungdomsbedrift. En bærekraftig framvisning av ungdomsbedriften er det som står i fokus!

Matbedrifter

Alle som driver mat-bedrift (typisk meldt på jord-fjord-bord konkurransen) vil bli kontaktet av Ungt Entreprenørskap rundt spesifikasjoner for deres standområde.

Dere i fokus!

Husk - deres viktigste virkemiddel på stand er dere selv!
Så øv godt på å presentere dere selv, og deres bedriftsidé, og bruk tiden fram mot fylkesmesterskapet på å snakke med folk rundt dere, som lærere, mentorer, samarbeidspartnere, venner og familie, om deres bedrift. En god måte å øve på vil være å sjekke ut kriteriene i de ulike konkurransene dere har meldt dere opp i, og konkurransen beste salgsbedrift, og få god oversikt for hvordan deres bedrift svarer til kriteriene.


330287141 526413166274489 601887306991813198 n
Intervju
Skjermbilde 2024 01 30 112607