Stand

INFORMASJON OM UTSTILLINGEN
Standen er det området som ungdomsbedriften disponerer for å møte jury, kunder og andre besøkende. Alle ungdomsbedrifter som deltar på fylkesmesterskapet er automatisk påmeldt i konkurransen "Beste stand".

STAND
Alle ungdomsbedrifter har en stand med en bakvegg og to sidevegger (se bilde nedenfor). Utstillingen har en gulvflate på ca. 2,0 m x 2,0 m.

Veggene er av hvitmalt trefinér og de er brukt i mange år. Vi anbefaler derfor at dere tar med stoff, tapet eller lignende for å dekke veggene. Det er lov å bruke stifter, tape og lignende på utstillingsveggene, men ALT må fjernes når messa er over

NB! Det er ikke lov å stifte, tape eller lignende i gulvet. Det er heller ikke lov å male i utstillingshallen.

RIGGING
Standen skal være ferdig rigget til åpningen kl. 1000 onsdag 13. mars.
Hallen er åpen for rigging følgende tider:

  • Tirsdag 12. mars kl. 1400-2000
  • Onsdag 13. mars kl. 0800-1000

MESSEUTSTYR
Alt av messeutstyr må ungdomsbedriften ta med selv, og alt som bringes inn på standen, skal også tas med hjem. Merk at vi har fokus på bærekraft, og dere bør legge vekt på å bruke bærekraftige materialer.

MUSIKK
Dersom dere skal ha musikk på stand, er det viktig at dere viser respekt for andre utstillere og de ulike jurydeltakerne. Følg eventuelle instrukser fra UE STAFF.

STRØM
NB! Det er IKKE tilgang til strøm på standen.

LYS
Det er ikke lov å ha levende lys på stand. Det er eventuelt mulig å ta med batteridrevet lysslynge e.l. dersom dere ønsker ekstra lys.

Stand Ostfold