Innlevering av materiell

Viktig info, les dette før dere leverer bidragene deres:

I forkant og innen fristen som er satt for innlevering av bidrag den 14. februar kl. 23:59, må ungdomsbedriften sende inn:

  1. En videopitch (maks 1 minutt).
  2. Et bilde av de ansatte i ungdomsbedriften (gjerne med produktet). Det er lov å laste opp flere bilder.
  3. Samtykkeerklæringsskjema (se info nedenfor)
  4. Skriftlig bidrag tilpasset per konkurranse.

Skjema for å innlevering av bidrag er åpent i perioden 2. - 14. februar.

Bruk lenken eller skjemaet nedenfor for å sende inn materiell til fylkesmesterskapet.


Samtykkeerklæringsskjema

Alle ungdomsbedrifter som deltar på fylkesmesterskapet skal sende inn et samtykkeerklæringsskjema for video og bilder. Skjemaet skal signeres av alle elever i ungdomsbedriften. I skjemaet velger hver elev om de "samtykker" eller "ikke samtykker" til at Ungt Entreprenørskap kan bruke video og bilder, sendt inn av ungdomsbedriften eller tatt på fylkesmesterskapet, i sitt kommunikasjonsarbeid.

Samtykkeerklæringsskjemaet kan lastes ned HER.


Videopitch

Videopitchen og bildet er lik for alle konkurranser.

NB: Videopitchen og skriftlige bidrag vil bli brukt i forbindelse med fylkesmesterskapet, og delt med eksterne jurymedlemmer. Etter endt mesterskap vil bidragene gjøres inaktive. Bildet av elevene vil bli brukt i markedsføring i forkant, under og etter arrangementet. Dersom det er elever som har reservert seg mot film og bilde, bør ikke disse bli eksponert i materiell som sendes inn.

Alle bidragene til konkurransene lastes opp via bidragslinken. Videopitchen må være lastet opp på youtube og linken legges ved i påmeldingsskjemaet. (Pass på at videoen ikke er oppført som privat. Velg ”Ikke oppført” eller ”Offentlig”). Hvis dere skal delta i flere konkurranser må alle bidragene lastes opp samtidig. Det er ikke mulig å sende inn skjemaet på nytt.