Ofte stilte spørsmål

Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer. Har du et spørsmål? Send det gjerne inn til oss på ostfold@ue.no.


Hva vinner man?

I noen av konkurransene vinner man NM-deltakelse som inkluderer kost, losji og deltakeravgift for 4 elever og 1 lærer. I andre konkurranser vinner man pengepremier.

For mer informasjon se "Info om NM-deltakelse"


Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn bidrag innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien, men deltar naturligvis i de kategoriene man har sendt inn til.


Hvem er juryen i konkurransene?

Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet UB-elever. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil møte dere i intervjuene.


Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først.

Et tips: læreren deres har oversikt over hva dere har lastet opp og ikke! Så snakk med de om dere mistenker at det har skjedd noe feil.