Troms og Finnmark: Bankkonto til Elevbedrift, Ungdomsbedrift og Studentbedrift skoleåret 2021/22

Har du elevbedrift, ungdomsbedrift, eller studentbedrift og ønsker å opprette bankkonto? Her får du oversikten over hvilke tilbud Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark har for din bedrift.

Studier jpg thumb 1280 1280

Sparebank1 Nord-Norge er opptatt av at Nord-Norge skal ha et spennende og mangfoldig næringsliv. Derfor samarbeider de med Ungt Entreprenørskap i Finnmark, Troms og Nordland. Gjennom Ungt Entreprenørskap får studenter og elever mulighet til å etablere og drive egen bedrift.

Fordeler for din UE-bedrift

  • Det koster ikke noe å opprette en driftskonto
  • Fri etablering og gratis bruk av nettbank bedrift
  • Enkelt å holde orden på økonomien med nettbank bedrift

Elevbedrift

Konto for elevbedrifter ordnes raskt ved at ansvarlig lærer kontakter Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark. Ungt Entreprenørskap ordner slik at man får tilgang til elevbedriftens konto i nettbank og mobilbank. Elevbedrifter behøver altså ikke å kontakte banken for å få opprettet konto. Elevene må ha BankID for å bruke nettbank og mobilbank. Mangler du BankID må du kontakte din personlige bank. Det er 15 års aldersgrense for å få BankID.

Unknown

Det skal være enkelt å opprette driftskonto og etablere nettbank hos oss. Alt foregår på nett, så dere trenger ikke å komme innom banken for å bli kunde. Vi er her for dere!

Ungdomsbedrift og studentbedrift

Ungdoms - og studentbedrifter kan enkelt etablere seg som kunde hos oss ved å fylle inn etableringsskjemaet nedenfor. Det er nødvendig at bedriftens signaturberettigede har BankID for å fullføre kundeetableringen samt få tilgang til nettbank og mobilbank. Bedriften må være registrert i Brønnøysundregistrene før kundeetablering i SpareBank 1 Nord-Norge starter. Elevene må ha BankID for å bruke nettbank og mobilbank. Mangler du BankID må du kontakte din personlige bank.

Det du trenger for å opprette bankkonto for din ungdom eller studentbedrift i Troms og Finnmark er:

  • BankID
  • Organisasjonsnummer (dette betyr at du som ungdomsbedrift må være Registert i Br.reg)

Ellers er det bare å følge trinnene for å «bli kunde» her: Les mer her.

Kontaktpersoner: