• UE Vestland teamet 2021

  UE Vestlands tilbud 2021-2022

  Høsten 2021 håper vi at det meste er tilbake til normalen. Vi i UE Vestland står klar til å hjelpe skolene med å jobbe med kreativitet, skaperglede og samarbeid. Her finner du våre tilbud for barnetrinnet, ungdomstrinnet og videregående skole.
 • EB

  Ungdomstrinn i Vestland 2021-2022

  Mulighetene for å drive entreprenørskap i skolen er mange. Vi i Ungt entreprenørskap vil gjerne hjelpe dere i arbeidet med å tilpasse metoden til din skole og fag.
 • Word Art UE

  Veiledningskurs for Ungdomsbedriftslærere på yrkesfag

  UE Vestland inviterer med dette ungdomsbedriftslærere på yrkesfag til veiledningskurs skoleåret 2021/22.
 • U skole

  Hvordan jobbe med entreprenørskap i ungdomsskolen?

  Er du lærer og ønsker å vite mer om hvordan du kan jobbe med elevbedrift, enten tverrfaglig eller i et valgfag? Vi i Ungt entreprenørskap ønsker å gi nysgjerrige lærere inspirasjon og informasjon om dette.
 • TIP elever Osteroy

  Inspirer elevene dine gjennom ungdomsbedrift

  Er du lærer og er nysgjerrig på hvordan du kan gi elevaktiv læring med Ungt Entreprenørskap? Vi arrangerer informasjonsmøte for deg som vurderer å bruke ungdomsbedrift som del av undervisningen i høst.
 • UEVSP Vhvitbakgrunn

  Hjertet banker for ung skaperkraft

  I over 20 år har samarbeidet mellom Ungt Entreprenørskap og Sparebanken Vest muliggjort en viktig innovasjonsarena for at næringslivet og skolene sammen skal løse fremtidens utfordringer.
 • Fylkesvinnerne

  Barn løser komplekse samfunnsutfordringer i SMARTere teknologi

  Undervisningopplegget SMARTere teknologi har fått 1660 6.trinnselever, fra hele Vestland, til å løse utfordringer fra lokalt arbeids- og næringsliv. 10 kommuner stilte i Fylkesfinalen og Strusshamn skule gikk til slutt av med seieren.
 • Cozy vintage UB Beste markedsforing

  Fremtidens sjefer og medarbeidere vant priser i NM

  Over 11.000 elever fra hele landet har skapt sine egne ungdomsbedrifter i regi av Ungt Entreprenørskap. 15 ungdomsbedrifter fra Vestland ble sendt videre til NM. Vestlandet vant tre priser.
 • Fra laerer

  Barn og entreprenørskap

  I år har 9 bedrifter gitt problemstilling, til 1660 elever på 6. trinn, i Vestland fylke.
 • Drengen lite

  Entreprenørskap ved Voss ungdomsskule

  I høst var vi så heldige å få holde kick off for elever på 8. og 9. trinn, som går Utvikling av produkter og tjenester, ved Voss ungdomsskule. I mars var vi tilbake for å høre elevene presentere elevbedriftene sine for oss
 • Collage 21

  BEST PÅ FYLKESFEST

  Tidenes største entreprenørskapsfest for ungdom på vestlandet ble gjennomført med over 1000 elever, 100 næringslivsaktører og nærmere 100 lærere.
 • FF vinner collage xtra lite

  Vestlandets elever imponerer under korona

  Det siste året har over 1000 elever i Vestland fylke skapt egne ungdomsbedrifter gjennom Ungt Entreprenørskaps program. Elevene har vist imponerende omstillingsevne i en krevende tid og har utviklet tidsaktuelle produkter og tjenester
 • MCB

  Vestlandets festdag for unge entreprenører

  Over 600 elever skal vise fremtidens løsninger på Fylkesmesterskapet i mars. Ungt Entreprenørskap Vestland, Bergen Live og elevene bak Riktig Reklame ungdomsbedrift skal lage Vestlandets største hyllest av entreprenørskap for ungdom.
 • Lillegronn ub 2

  Statusrapport fra en ungdomsbedrift - Lillegrønn UB fra Fitjar vgs

  Barn og Ungdom på Fitjar vgs. har holdt på med Ukraina prosjektet i 14 år – i år har vi valgt å organisere dette arbeidet som en ungdomsbedrift. Målet er å samle inn penger til et barnehjem og et eldrehjem i den fattige byen Bobrynets.
 • PODKAST

  "Lærertanken" - en podkast

  "Lærertanken" er en podkast for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan jobbe med entreprenørskap i skolen. Her får du historier, metoder og ideer som du kan ta direkte med deg inn i klasserommet.
 • Screenshot 19

  Samlet unge ledere fra hele fylket

  I dag var det digital samling for 41 daglige ledere fra 18 ulike skoler i Vestland.
 • Bilde1

  Fjorden Gourmet UB inviterer på middag

  Elevene ved Restaurant og matfag ved Fusa videregående skole har i år startet ungdomsbedrift. De så behovet for en gourmetrestaurant i Eikelandsosen og inviterer nå lokalbefolkningen på en bedre middag.
 • Austrheim

  Solide samarbeidspartnere

  Austrheim kommune har fornyet samarbeidsavtale med Ungt Entreprenørskap. Sammen ønsker de å fremme kreativitet og entreprenørskap i skolen, og knytte arbeidsliv og utdanning tettere sammen.