• Entrlaerer Innlandet 2023 1

  Årets entreprenørskapslærer i Innlandet

  Kåringen av årets entreprenørskapslærer i Innlandet er klar, og i år er det teamet ved Vang barne- og ungdomsskole, ved koordinator Lisbeth Engebretsen, som får fortjent heder og ære!
 • Energisenteret 070623 2 2

  Solvang skole har Innlandets EnergiSMARTeste elever

  Hvilke nye oppfinnelser kan bidra til at vi bruker mindre strøm? Et svært dagsaktuelt tema, som 6.- og 7.-klassinger i Innlandet har jobbet med dette skoleåret, gjennom deltakelse i Ungt Entreprenørskap sitt undervisningsopplegg EnergiSMART.
 • UEI IN Nspire23 2

  Inspirerende dag med Innlandets yngste gründerspirer

  Tirsdag 6. juni var 130 ungdomsskoleelever fra Innlandet samlet på Hamar kulturhus for å delta på INNspire 2023. Gjennom skoleåret har elevene drevet egne elevbedrifter, og på denne dagen fikk de vist fram forretningsideene sine.
 • Innlandet Retti Pressa UB 4 jpeg JPG jpeg

  Rett i Pressa UB på pallen i NM

  Fem ungdomsbedrifter fra Innlandet deltok på årets NM. Rett i Pressa UB kunne juble for sølvplass i Størst verdiskapingspotensial.
 • Ellen Thorud

  Ellen Thørud er ny styreleder i Ungt Entreprenørskap Innlandet

  På årsmøtet til Ungt Entreprenørskap Innlandet torsdag 30. mars ble Ellen Thørud fra Moelven-konsernet valgt som ny styreleder.
 • UEI FMUB 2023

  Vil du bli vår kollega i Fjellregionen?

  Ungt Entreprenørskap Innlandet har en ledig stilling som rådgiver, med kontorsted på Tynset.
 • Bonderekrutten UB

  Innlandets unge innovatører på Fylkesmesterskap

  Onsdag 22. mars deltok 75 ungdomsbedrifter på Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Innlandet. Elevene imponerte stort med masse energi og et herlig engasjement.
 • UEI ansatte 2022

  Innlandet søker ny kollega!

  Ungt Entreprenørskap Innlandet har en ledig rådgiverstilling, med kontorsted Hamar.
 • Stian Daviknes Innlandet

  Stian er ny rådgiver i Ungt Entreprenørskap Innlandet

  Ungt Entreprenørskap Innlandet har fått en ny rådgiver med på laget! Stian Ripe Daviknes starter på Lillehammer-kontoret 23. januar, og skal jobbe med UEs programmer både i grunnskolen og på videregående skole.
 • SB HINN Des22

  Hva har entreprenørskap med krig og fred å gjøre?

  Andreårstudentene ved Internasjonale Studier på Høgskolen Innlandet har denne høsten deltatt i et prøveprosjekt der de har etablert studentbedrifter i emnet «Krig, fred og fredsbygging» og jobbet entreprenørielt med oppdrag fra arbeidslivet.
 • SMART Royslimoen 2022

  6.-klassinger i Innlandet utvikler energiSMARTe løsninger

  Hvilke nye løsninger kan bidra til at vi bruker mindre strøm? 6. klasser i Innlandet er invitert til å delta i undervisningopplegget EnergiSMART, der de får jobbe kreativt og utforskende med å utvikle ideer knyttet til energibruk og strømsparing.
 • INN Arets entreprenorskapslaerer 2022

  Årets entreprenørskapslærere i Innlandet

  Vi har gleden av å gratulere Lene Sørbråten og Irene Karin Nystuen fra Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule som Årets entreprenørskapslærere i Innlandet! De er dermed også Innlandets nominerte i den nasjonale kåringen.
 • INN praksisstudent

  Praksisstudent fra Høgskolen i Innlandet

  Kristine Næss er student ved Høgskolen i Innlandet og har de siste ni ukene vært i praksis hos Ungt Entreprenørskap.
 • Innlandet entrsamling nov22

  Entreprenørskapssamling Innlandet 2022

  Rundt 60 engasjerte lærere og forelesere deltok på årets entreprenørskapssamling på Lillehammer. For første gang var det felles samling for tre utdanningsnivåer; ungdomsskole, videregående skole og høgskole/universitet.
 • LFED 2022 9

  En dag som NHO-sjef

  Torsdag 20. oktober inntok Louise Strømstad Brinkmann sjefsstolen i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO) – for én dag. Louise var blant deltakerne på årets "Leder for en dag", der 25 ledertalenter fra hele landet fikk skygge hver sin toppleder.
 • Louise Ole Erik 169

  Louise får prøve seg som toppleiar

  Louise Strømstad Brinkmann er blant 25 handplukka leiartalent som får skygge ein toppleiar torsdag 20. oktober, gjennom Ungt Entreprenørskap sitt program «Leder for en dag».
 • UEI illustrasjon 2022

  Fremtidens fredspris

  JA Worldwide er blant de nominerte til Nobels fredspris i 2022. Ingrid Bergemillom i UE Innlandet har skrevet en kronikk om fredsprisnominasjonen og UEs rolle i utviklingen av bærekraftige og fredelige samfunn.
 • UEI FMUB 2022

  Er du vår nye kollega?

  Ungt Entreprenørskap Innlandet har en ledig rådgiverstilling og søker deg som har et glødende engasjement for entreprenørskap i utdanningen.