Vil du bli en del av teamet vårt?

Ungt Entreprenørskap Vestland søker prosjektleder og rådgiver. Om du ønsker å jobbe med engasjert ungdom, inspirerende lærere og dyktige rådgivere fra næringslivet er dette jobben for deg.

UE Vestland teamet 2021

Betydningsfull arbeidshverdag
«Teamet i Ungt Entreprenørskap Vestland er dedikerte medarbeidere som drives av å skape fremtidens næringsliv og er gode brobyggere mellom skole og næringsliv. Medarbeiderne er engasjert, ønsker å gjøre en forskjell, er åpen og inkluderende. Vi har en viktig og betydningsfull arbeidshverdag» sier Gry Sæterdal som er daglig leder i Ungt Entreprenørskap Vestland.

Innovativ prosjektleder
Kandidaten som vi nå søker skal inspirere og tilføre kompetanse til lærere innen innovasjon og entreprenørskap, samt være prosjektleder for arrangementer som fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter. Det er en fordel om vedkommende har kjennskap til skolesystemet da de skal ha en utstrakt kontakt med lærere.

Fantastisk jobbmulighet
"Jeg kan virkelig anbefale å jobbe som innovasjonsinspirator sammen med Team Vestland. Du får en fantastisk mulighet til å skape fremtidens næringsliv og arbeide tett på engasjert ungdom, inspirerende lærere og dyktige rådgiver fra næringslivet. For meg er det givende å være med på å åpne dørene mellom skole og næringsliv. Det å kunne vise ungdommer at voksne i næringslivet gjerne vil samarbeide med dem og har tro på dem er gøy – spesielt fordi dette gir mange elever et selvtillitsboost og tro på egne ideer. Mange får ny giv når de ser hvordan kunnskap de lærer på skolen kan kombineres med egne ideer som skaper verdi for andre i samfunnet utenfor skolen. Da bygges stolthet og mestring!
Å kunne være den som tilrettelegge for å lage møteplasser og arenaer som fylkesmesterskap, mentormøter og samlinger ute i skolen er en meningsfull oppgave." forteller Ingrid Stensnes som er fagansvarlig for videregående skole i Ungt Entreprenørskap Vestland.

Søk deg inn på team Vestland
Er du nysgjerrig på stillingsbeskrivelsen ta en titt her: www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=262130741


"Vi trenger en prosjektleder som er kreativ, har et ungt blikk, strukturert og som motiveres av ung skaperkraft!"
Gry portrett
Gry Sæterdal
Daglig leder UE Vestland

Ønsker du å bli bedre kjent med teamet og våre programmer? https://www.ue.no/vestland/fylkesside/om-oss