Hvordan delta?

På årets regionmesterskap kan dere delta på både digitale og fysiske konkurranser. Det er viktig at dere leser informasjon og kriterier før dere melder dere på. og Husk, alle kan delta på de digitale konkurransene.

Så hvordan går dere frem?

Digitale konkurranser

Under fanen "digitale konkurranser" ligger det kriterier og link til digitale innleveringer. Det betyr at alle som er stolt av arbeidet sitt og ønsker å delta, har mulighet til å sende inn sine bidrag før 15.mars. Annonsering skjer på våre SOME kanaler i løpet av april. Dette gjelder både nordlige og sørlige del. Under ser dere hvilke konkurranser dere kan delta på:

  1. Beste logo
  2. Beste team
  3. Beste økonomi
  4. Beste reklamefilm
  5. Beste bærekraftige ide

Hvordan delta på regionmesterskapet på City Lade 23.april:

For å delta trenger elevbedriften en gullbillett eller godkjent søknad sendt til UE Trøndelag. Dere kan invitere inn UE på en skolemesse hvor dere står på stand og pitcher forretningsideen til oss. Deretter velger vi ut hvem som skal representere skolen på mesterskapet ved å gi ut en eller flere gullbilletter. Eller dere sender inn et søknadsskjema med deres forretningside hvor dere forteller hvorfor dere fortjener å delta på mesterskapet. Det er viktig at de med gullbillett også fyller ut søknadsskjemaet og huker av på "har fått gullbillett".


Hvordan delta på regionmesterskapet på Alti Magneten, 4.april:

Her har vi plass og mulighet til å la de fleste elevbedrifter i nordlige del av Trøndelag få være med på den store dagen. Alt du trenger å gjøre er å melde dere på, så tar vi kontakt.

Siri Ungt Entreprenorskap portrett 0008
Siri Korsnes
Rådgiver grunnskole, sørlige del Trøndelag
Marte Aas3
Marte Aas
Rådgiver grunnskole, sørlige del Trøndelag
Oyvind
Øyvind Troset
Rådgiver grunnskole, nordlige del Trøndelag
Eva Forbord1
Eva Forbord
Rådgiver grunnskole, sørlige del Trøndelag