Regionmesterskapene for Elevbedrifter i Trøndelag 23/24

Også i år kommer det til å være så mange flinke elevbedrifter i Trøndelag at vi fortsetter med å dele i to fysiske mesterskap slik at vi får vist frem flest mulig av dere. Ett i sørlige del den 23.april på City Syd og ett i nordlige del den 3.april på Alti Magneten. Sammen skal vi hylle elevene, lærerne, mentorer og alle andre som har jobbet med elevbedrift dette skoleåret og som har bidratt til skaperglede, kreativitet, samarbeid og innovasjon!

Regionmesterskapene er høydepunktet i elevbedriftsåret og her samler vi mellom 40 og 60 elevbedrifter fra sørlige del av Trøndelag til en hel dag med salg, show, messe og premiering på City Syd, samt elevbedrifter fra nordlige del på samme dag som ungdomsbedrifter på VGS på Alti Magneten, 3.april. Dette gleder vi oss til!

I tillegg til de fysiske mesterskapene tilbyr vi også ALLE elevbedrifter i Trøndelag å delta på digitale konkurranser hvor vinnere annonseres på det siste regionmesterskapet 23.april, på Instagram, FB og på denne siden samme dag. Se informasjon om kriterier og innlevering under "Digitale konkurranser" og "konkurransekriterier til mesterskap".

Fristen for påmelding til digitale konkurranser er 15. mars 2024 for både nordlige og sørlige del.