Kommunikasjon og ressurser

Skjermbilde 2023 10 23 kl 19 27 34

Oslo Entreprenørskapsliga er en unik mulighet for deg som student å vise at du gjennom dine studier har tilegnet deg kompetanse arbeidslivet og samfunnet trenger, uansett om du vil skape din egen arbeidsplass eller jobbe i en etablert virksomhet. I tillegg til attesten du mottar er dette en god anledning til å børste støv av LinkedIn-profilen din og oppdatere fra prosessen.

På denne lenken finner du fotografbilder fra gjennomføringen av ligaen, tatt av fotograf André Hustoft Nesheim.

Vi i Ungt Entreprenørskap Oslo deler fra prosessen på vår LinkedIn-profil.


Sp Arsm AYE Nl OEL removebg preview

Hva skal jeg skrive om?

Synes du det er vanskelig å finne noe å skrive om? Her er noen punkter du kan la deg inspirere av. Du kan også kan videredele poster fra UE Oslo, med eller uten egne refleksjoner - men husk at det alltid er mest spennende å lese om personlige opplevelser og erfaringer!

  • Din erfaring med å jobbe med en multikompleks problemstilling i et tverrfaglig team med studenter fra andre utdanninger og skoler.
  • Din erfaring med å jobbe med næringslivet gjennom ligaen.
  • Beskriv hvordan du har delt og tilegnet deg kompetanse på tvers av ulike sektorer og kompetansemiljøer.
  • Fortell om hvordan du har fått praktisk erfaring innenfor entreprenørskap gjennom ligaen.
  • Beskriv hva du har lært gjennom deltakelse i ligaen og hvordan dette har bidratt til din personlige og faglige utvikling.
  • Fortell om den konkrete casen du jobbet med, innsikten dere tilegnet dere om problemet på veien og hvordan.
  • Del gjerne bilder, enten bilder du selv har tatt gjennom prosessen, eller bilder Ungt Entreprenørskap publiserer fra ligaen.
Profilbilde Airtable

Gjennom ligaen kommer du til å møte både studenter og personer i det etablerte arbeids- og næringslivet som kan være spennende og nyttig å holde kontakten med. Husk å etablere forbindelser med disse menneskene på LinkedIn!

Logorekke inst OEL

Husk også å tagge Ungt Entreprenørskap Oslo, næringsaktørene og utdanningsinstitusjonene. Bruk også #osloentreprenørskapsliga.

Spørsmål om kommunikasjon rundt Oslo Entreprenørskapsliga? Ta kontakt!

Silje 2
Silje Bretvik Gundersen
Fagansvarlig, høyere utdanning. I permisjon.