Ofte stilte spørsmål

40281696163 7f7ee32917 o

Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet opp mot fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å svare på de som ofte kommer. Har du et spørsmål? Send det gjerne inn til oss på sajandan@ue.no eller ingrid.lund@ue.no.


Får vi tilgang på strøm?

På grunn av høye strømpriser er det i år IKKE lagt ut strøm til standene. Ta derfor med egen powerbank etter behov.


Hva vinner man?

I noen av konkurransene vinner man NM-deltakelse som inkluderer kost, losji og deltakeravgift. I andre konkurranser vinner man pengepremier. Hvilke konkurranser som gir hva finner dere på konkurransekriteriene.


Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn bidrag innen tidsfristen?

Da blir både dere og vi lei oss! En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien.


Hvem er juryen i konkurransene?

Juryen består av representanter fra arbeids- og næringslivet, studenter og tidligere UB-elever. Ungt Entreprenørskap har håndplukket folk til å være dommere på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer. Det er dyktige og hyggelige folk som vil møte dere i intervjuene.


Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!

Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først. Et tips: læreren deres har oversikt over hva dere har lastet opp og ikke! Så snakk med de om dere mistenker at det har skjedd noe feil.


Når kan vi begynne å rigge opp?

27.02.24 åpner vi opp for at bedriftene kan rigge opp standene sine mellom kl 15:00 - 21:00. Hvis man ikke rekker det, vil det igjen være mulig mellom kl. 08:00-09:45 før mesterskapet starter. klikk her for å lese om standene.


Hvordan fungerer nedrigg?

Vi skal etterstrebe å være bærekraftige, derfor bør dere tenke på hva dere har med på standen. Nedrigging av standene skjer 30 min før premieutdelingen, dere kan ikke rigge ned før tiden, da dette vil medføre i bot til bedriften.


Får vi mat?

Det får dere ikke. Det blir mulighet til å kjøpe mat og drikke i resturanten. Et annet alternativ er å ta med mat.


Finnes det parkering i nærheten av Nova Spektrum?

Det finnes en stor parkeringsplass utenfor Nova Spektrum, husk at dette koster penger og dere må selv ta ansvar for å betale.


Kan lærere med være med å se på pitch og/eller intervju med jury i "Beste Ungdomsbedrift"?

Lærere er hjertelig velkommen til å se på pitchene, men kan uheldigvis ikke være med inn på intervjuene med jury.


Kan vi ha med gjester?

Gjester er hjertelig velkommen til standområdet, er det en større gruppe er det fint om dere gir beskjed til oss på forhånd.


Er det mulig å komme seg til Nova Spektrum med kollektivtransport?

Ja, det er mulig å komme seg dit med både buss eller tog, se på ruter.no eller vy.no for mer informasjon.