6. Jord-fjord-bord prisen

Ungdomsbedrifter fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.

Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:

  • Skaper ungdomsbedriften verdier innenfor landbruks- og matsektoren i Norge på en bærekraftig måte?
  • Tilbyr ungdomsbedriften et kvalitetsprodukt (vare/tjeneste) til sin målgruppe som det er behov for i markedet i dag og i framtiden?
  • Har ungdomsbedriften hatt et godt samarbeid med arbeids- og næringsliv?
  • På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?

Juryen ser etter ungdomsbedrifter som driver med:

  • produksjon og salg av råvarer fra og for jordbruk i Norge (inkludert dyrehold) (JORD)
  • produksjon og salg av råvarer fra og for sjø og innsjø i Norge (FJORD)
  • matopplevelser og spiselige produkter som er klare til servering (BORD)

Ungdomsbedriften må i forkant levere inn:

En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:

  • Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
  • Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
  • Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
  • Kort beskrivelse av forretningsideen.
  • Informasjon om kriteriene over.
  • Legg gjerne inn skisse eller bilde av varen/tjenesten

Juryen gjennomfører intervju med kandidatene.


Spørsmål? Ta kontakt med en av oss!

Marte Stromsem
Marthe Strømsem
Rådgiver VGS og høyere utdanning, sørlige del Trøndelag
Stine
Stine Myhre
Merkantilt ansvarlig og rådgiver
Sara Ungt Entreprenorskap portrett 0001
Sara Kveli Skjervø
Rådgiver VGS og høyere utdanning, nordlige del Trøndelag