Fylkesmesterskap for Ungdomsbedrifter

Velkommen til Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 20. - 21. mars 2023!

I løpet av et vanlig år er fylkesmesterskapet det aller viktigste og største arrangementet vi i Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark gjennomfører. Elever fra videregående skoler i hele fylket har i løpet av det siste skoleåret etablert og driftet sine nyoppstartete ungdomsbedrifter, fra Harstad i sør, til Kirkenes i øst. Nå skal de konkurrere for å se hvem som har lært mest om ledelse, markedsføring, pitching, og mye, mye mer!

Eventbilder 96
FMUB36 Streaming 2021

Årets Fylkesmesterskap

I år avholdes Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter 20. - 21. mars. I fjor konkurrerte ca. 60 ungdomsbedrifter, og ut i fra det vi har sett i løpet av høsten forventer vi enda flere i 2023. Det er totalt 17 kategorier for bedriftene å delta i, og vinneren av kategorien "Beste ungdomsbedrift" får i tillegg muligheten til å representere Troms og Finnmark under Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i april.

Høres dette lovende ut? For ungdomsbedrifter som ønsker å melde seg på er fristen for påmelding 11. januar. Les mer om påmelding her og/eller meld last opp konkurransemateriell her.

FMUB Harstad 22 19

Ett stort mesterskap

For første gang gjennomføres Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter som ett stort mesterskap på tvers av Troms og Finnmark. Det betyr at elever fra hele Fylket samles og konkurrerer mot hverandre i Tromsø 20. - 21. mars.

Enkelte kategorier er forhåndsjuryerte, men for alle andre gjennomføres intervjuene under selve mesterskapet.

Hva ser juryen etter? Les mer om konkurransekriteriene her!


Kontaktpersoner for Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter, 2023:

Profileringsfotoprofilering Alta Tromsog Finnmarkfotograf TS Foto Design 1949
Ildri Jørgensen
Prosjektleder og ansvarlig høyere utdanning
Trine UETF 2021
Trine Hogseth
Rådgiver, VGS-ansvarlig Finnmark