Niendeklassingene i Sør-Troms-regionen trosset vær og vind i januar for å delta på et spennende tverrfaglig elevbedriftsprosjekt sammen med Ungt Entprenørskap og sjømataktører i regionen.
For første gang har vi spurt elever på videregående og i ungdomsskolen om deres forhold til penger. Den viser at over halvparten er bekymret for egen økonomi, og jenter i mye større grad enn gutter.
Med 100.000 kroner i støtte fra Equinor fortsetter Ungt Entreprenørskap satsingen på å integrere realfag og entreprenørskap i utdanningen gjennom programmet SMART.
Rosenvilde videregående skole i Akershus har tatt i bruk Ungdomsbedrift (UB) som metode i Helse- og oppvekstklassen på Vg1. Lærerne ønsket å gjøre undervisningen mer praktisk og legge til rette for større elevmedvirkning og motivasjon.
Fremtidens unge i Øst-Finnmark trenger større kjennskap til sjømatnæringens betydning og hvilke muligheter som ligger innenfor sjømatproduksjon. Derfor går vi nå i gang med et samarbeid med Ungt Entreprenørskap i region.
I en tid der entreprenørskap og innovasjon står sentralt i utviklingen av samfunnet, har vinneren utmerket seg gjennom sitt engasjement, dedikasjon og nyskapende tilnærming til å forme fremtidens verdiskapere.
Ungt Entreprenørskap Arktis ønsker å fremme entreprenørskapsånden blant unge talenter! Derfor arrangerer vi en spennende registreringskonkurranse for Elevbedrifter (EB) og Ungdomsbedrifter (UB).
Animal Seafood UB fikk en unik dag da de besøkte Oslo Børs, ringte i børsbjellen og tok med seg verdifull og ny kunnskap om aksjemarkedet og hvordan Oslo Børs opererer.
Nutra Dust UB vant kokkekampen i Tromsø under Matuka 2023. Eline Einarson, Andrea Bye, Kamilla Lindgård og As Palsdottir er elever ved restaurant- og matfagslinjen på Senja videregående skole, og kokkelerte deres vei til topps i kokkekampen.
Å starte og drive en ungdomsbedrift er ikke bare en flott måte å utforske entreprenørskap på, det kan også være en lønnsom opplevelse. Her er noen viktige steg for å maksimere inntjeningen med din egen ungdomsbedrift.
Har din Ungdomsbedrift en idé som bærer potensialet for nyvinning? UE Arktis er her for å støtte dere på veien til innovasjon gjennom vårt innovasjonsstipend.
Tirsdag 31. oktober starter matprosjektet MerSmak på Ishavsbyen Vgs., hvor 21 håpefulle elever på restaurant- og matffagslinjer skal lære om innovasjon og entreprenørskap gjennom sitt fagfelt.