• Umerke UB

  UMERKE UB - Tvedestrand videregående skole

  UMERKE UB fra Tvedestrand videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". UMERKE UB selger gryteunderlag, og er laget av metallkorker fra glassflasker og gjenbrukte stoffer.
 • Hook Protect UB

  HookProtect UB - Kristiansand Katedralskole Gimle

  HookProtect UB fra Kristiansand Katedralskole Gimle deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". «HookProtect UB tilbyr fiskekrokbeskytter av god kvalitet til alle som fisker og er opptatt av sikkerhet»
 • Clean Seas UB

  CleanSeas UB - Kristiansand Katedralskole Gimle

  CleanSeas UB fra Kristiansand Katedralskole Gimle deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". «Vårt produkt skal gjøre havet renere»
 • Next Level UB

  Next Level UB - Kristiansand Katedralskole Gimle

  Next Level UB fra Kristiansand Katedralskole Gimle deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". Next Level UB har utviklet en egen "stoppknapp" for buss på mobil.
 • Mersmak UB

  Mersmak UB - KVS-Lyngdal

  Mersmak UB fra KVS-Lyngdal deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". Mersmak UB er en ungdomsbedrift som lager hjemmelaget toastkrydder og chiliolje.
 • Vegarshei Rondt UB

  Vegårshei Rondt UB - Risør videregående skole

  Vegårshei Rondt UB fra Risør videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Salg, service og sikkerhet". Vegårshei Rondt UB tilbyr et underholdende og lærerikt brettspill om Vegårshei
 • No Plastic UB

  NoPlastic UB - Flekkefjord videregående skole

  NoPlastic UB fra Flekkefjord videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". NoPlastic UB designer og selger miljøvennlige handlenett som skal erstatte plastikkposen i nærmiljøet.
 • UB Kokkos

  UB Kokkos - Flekkefjord videregående skole

  UB Kokkos fra Flekkefjord videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". UB Kokkos selger en bærekraftig og miljøvennlig skål laget av skallet til kokosnøtt
 • Just In Case UB

  JustInCase UB - Drottningborg videregående skole

  JustInCase UB fra Drottningborg videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". JustInCase UB tilbyr billige, kreative og estetiske mobildeksler og kortmapper i god kvalitet
 • Phonix UB

  Phoenix UB - Drottningborg videregående skole

  Phoenix UB fra Drottningborg videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". Phoenix UB skal selge høykvalitets frisbeedisker med et unikt estetisk design, som vi har designet selv.
 • Samly UB

  Samly UB - Dahlske videregående skole

  Samly UB fra Dahlske vgs deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". Samly UB tilbyr en nettside som hjelper deg med å finne det beste abonnementet på for eksempel bredbånd eller nettavis.
 • Futatabi UB

  Futatabi UB - Drottningborg videregående skole

  Futatabi UB fra Drottningborg videregående skole deltar i NM for ungdomsbedrifter. Elvene går på utdanningsprogrammet "Studiespesialisering". Futatabi UB vil være et bærekraftig alternativ som ser muligheter til verdiskapning gjennom gjenbruk.
 • Marthe Brigithe

  PuggePlassen SB - Universitetet i Agder

  PuggePlassen SB deltar i NM i Studentbedrift 2020, og er nominert i "Beste studentbedrift" og "Beste næringslivssamarbeid - i samarbeid med NHO"
 • 3 D Verkstedet

  3D-Verkstedet UB - Tangen videregående skole

  3D-Verkstedet UB deltar i NM for Ungdomsbedrifter 2020, og er nominert i kategoriene «Innovasjonsprisen», «Beste markedsføring», «Beste kundeopplevelse på nett» og «Beste regnskap»
 • KV Smerch UB

  KVSmerch UB - KVS-Lyngdal

  KVSmerch UB deltar i NM for Ungdomsbedrifter 2020, og er nominert i kategoriene «Beste forretningsplan», «Beste markedsføring», «Bærekraftprisen», «Beste kundeopplevelse på nett» og «Størst verdiskapingspotensial»
 • Pro Cup UB

  ProCup UB - KVS Lyngdal

  ProCup UB deltar i NM for Ungdomsbedrifter 2020, og er nominert i kategoriene «Beste samarbeid med næringslivet», «Beste markedsføring» og «Størst verdiskapingspotensial»
 • Borken Gardstenester UB

  Borken Gardstenester UB - KVS-Lyngdal

  Borken Gardstenester UB deltar i NM for Ungdomsbedrifter 2020, og er nominert i kategoriene «Beste yrkesfaglige bedrift» og «Beste samarbeid med næringslivet»
 • Den spillbedriften UB

  Den Spillbedriften UB - Flekkefjord videregående skole, studiested Kvinesdal

  Den Spillbedriften UB deltar i NM for Ungdomsbedrifter 2020, og er nominert i kategoriene «Beste HR-bedrift», «Beste regnskap» og «Beste Ungdomsbedrift»