• Teambilde

  Samlepunkt SB - Universitetet i Sørøst-Norge

  Samlepunkt er en digital plattform som samler tilbud og arrangementer fra private, kommunale og frivillige aktører på ett sted.
 • Vediverde SB Teambilde logo

  Vedi Verde SB - Universitetet i Sørøst-Norge

  Miljøvennlig prosjektering og klimadokumentasjon av bygg.
 • 4 B79 C32 B E042 44 C1 93 E7 2 CCA4 A18572 C

  TakkForSist SB - Universitetet i Sørøst-Norge

  Vi tilbyr en besøkstjeneste med mål om å redusere ensomhet blant eldre. Vi skal benytte egnede personer, som med sin kompetanse skal jobbe miljøterapeutisk for å skape nye arenaer for sosialisering og aktivitet.
 • Proventiadagen

  NoAce SB - Universitetet i Sørøst-Norge

  Produsere og selge tilleggsutstyr til frisbeegolf. Hensikten med tilleggsutstyret vår er å gjøre det lettere å finne frisbeene. Dette sparer kundene for tid og naturen for plast.
 • Bilde ansatte i Psykt Sterk SB

  Psykt Sterk SB - Universitetet i Sørøst-Norge

  Psykt Sterk SB skal tilby MyTime; et modulbasert opplegg skoler kan kjøpe til sine miljøterapeuter hvor hver elev får egentid med en trygg voksen hver uke.
 • UE f10 bla e lille

  Ull&Tull UB - Nome videregående skole

  Ull å Tull fra Nome videregående skole er en av fire ungdomsbedrifter som skal delta i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Les mer om hvilke kategorier de konkurrerer i, forretningsidé og høre deres pitch her.
 • Kruttungene

  Kruttungene UB - Skien videregående skole

  Kruttungene UB fra Skien videregående skole er en av fire ungdomsbedrifter som skal delta i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Les mer om hvilke kategorier de konkurrerer i, forretningsidé og høre deres pitch her.
 • Paradi UB Ferdig Logo

  Paradi UB - Nøtterøy videregående skole

  Paradi UB fra Nøtterøy videregående skole er en av fire ungdomsbedrifter som skal delta i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Les mer om hvilke kategorier de konkurrerer i, forretningsidé og høre deres pitch her.
 • Var stemme

  Vår Stemme UB- Sandefjord videregående skole

  Vår Stemme UB fra Sandefjord videregående skole er en av fire ungdomsbedrifter som skal delta i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter. Les mer om hvilke kategorier de konkurrerer i, forretningsidé og høre deres pitch her.