Økonomi og karrierevalg

Okonomi og karrierevalg mobil

I undervisningsopplegget Økonomi og karrierevalg er temaene som tas opp; Utdanning, yrkesvalg og personlig økonomi. Det tverrfaglige temaet "Folkehelse og livsmestring" kan fint knyttes opp mot dette undervisningsopplegget. Kunnskap om personlig økonomi er noe elevene etterspør i stor grad. Her vil man bl.a. lære om hvordan man kan unngå fellene med høyt forbruk og kredittkort og i stedet få en god start på voksenlivet.

SPV og SSF

Representanter fra Sparebanken Vest eller Sparebanken Sogn og Fjordane besøker skolene under gjennomføringen.

Representanter fra Sparebanken Vest kan bestilles i periodene september til november og januar til mars. Ta kontakt med oss for bestilling.

Få besøk av banken i klassen

Alle lærere som gjennomfører Økonomi og Karrierevalg kan bestille besøk av en bankansatt. Våre samarbeidspartnere, Sparebanken Vest og Sparebanken Sogn og Fjordane, stiller sine ansatte til disposisjon over hele Vestland fylke.

Banken kommer til skolen og holder en egen økt om personlig økonomi og viktighetene av gode økonomiske valg. Denne økten er et nyttig og lærerikt tilskudd til de fem andre øktene i Økonomi og Karrierevalg.

Er du lærer i gamle Sogn og Fjordane? Ta kontakt direkte med vår regionleder Fredrik på fredrik.jarstadmarken@ue.no for å bestille bankbesøk.

IMG 8456 1
Ingrid Kristoffersen
Fagansvarlig grunnskole
Sara1
Sara Tokheim
Prosjektleiar Hardanger
Fredrik2
Fredrik Jarstadmarken
Nestleiar, Prosjektleiar Sogn
Axel
Axel Fagerbakke
Rådgiver grunnskole