Disse har fått støtte

Følgende Ungdoms- og Studentbedrifter har fått støtte fra UE VXT Innovasjonsfond

2021/2022

Skjermbilde 2022 06 16 kl 11 07 58

Papilio UB - Skien Videregående Skole

Papilio ub skal lage kule og trendy totebags som skal passe til deg og ditt antrekk. de skal være kule, men samtidig enkle, og de skal selvfølgelig være funksjonelle.

Skjermbilde 2022 06 16 kl 11 11 30

Bussmap UB - Skien Videregående Skole

Vi har en app som viser posisjonen til bussen. Når man venter på bussen og den er for sein, så er det enkelt å bare sjekke hvor bussen er på kartet. Tjenesten er tilgjenglig for alle og gjør din hverdag lettere.

M sports

MiSport UB - Skien Videregående Skole

Produktet vi selger er en trenings bh med hemper foran. Dette produktet løser problemer kvinner fra 13 og oppover har med og ta på og av en sports bh.

Logo 2022

Vedi Verde SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Vedi Verde SB tilbyr konsulent og prosjekteringstjenester innen byggebransjen. Bedriften skal tilby grønne løsninger for nybygg og rehabilitering av eksisterende bygg.

No Ace logo doc vektorisert

NoAce SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Produsere og selge tilleggsutstyr til frisbeegolf. Hensikten med tilleggsutstyret vår er å gjøre det lettere å finne frisbeene. Dette sparer kundene for tid og naturen for plast.

Carbonite

Carbonite SB - Universitetet i Sørøst-Norge

CARBONITE SB skal bidra til å redusere klimautslipp ved å benytte grønne jordressurser, biokull fremstilt av organiske avfallsfraksjoner og ladestsubstanser som råstoff til å ta fram utslippsreduserende jordforbedringsprodukter som skal oppnå betydelige gevinster i form av sirkulær og klimavennlig produksjon av plante og matproduksjon.

Logo 5

Samme Ulla SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Ett velkjent problem i store deler av lander er rådyr som spiser vekster og blomster i hager og på kirkegårder. Rådyr er meget vare for husdyr og mennesker.
Ull fra Gammel Norsk Spælsau er å regne som ett avfallsprodukt i landbruket. Vi tar i bruk ulla som har en karakteristisk lukt, og fremstiller produkter som er med på å bekjempe problemet med rådyr.

Color logo no background

TakkForSist SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Vi tilbyr en besøkstjeneste med mål om å redusere ensomhet blant eldre. Vi skal benytte egnede personer, som med sin kompetanse skal jobbe miljøterapeutisk for å skape nye arenaer for sosialisering og aktivitet.

Ordeero logo

Ordeero SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Utleie av selvbetjeningsløsninger til serveringsbransjen.

LOGO med grunnmur HELT GJENNOMSIKTIG

Psykt Sterk SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Psykt Sterk SB skal tilby MyTime, et modulbasert opplegg skoler kan kjøpe til sine miljøterapeuter hvor hver elev får egentid med en trygg voksen hver uke. MyTime skal møte menneskets grunnleggende behov for å bli sett og hørt, styrke samtaleevne og normalisere følelser, med mål om å skape robusthet til å håndtere livets opp- og nedturer. MyTime svarer på kravet om fokus på Folkehelse og livsmestring i skolen.

IMG 1981

Eluni SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Eluni SB tilbyr matbutikkene en salgspakke bestående av fysisk stand/modul for salg av løsvektprodukter, med tilhørende verktøy som markedsføring og markedsundersøkelse.

Regionmesterskap logo

Lost Mind SB - Universitetet i Sørøst-Norge

LostMind SB betjener de som liker streetwear og er opptatt av åpenhet rundt mentalhelse som har behov for å trykke seg gjennom klær av høy kvalitet, fordi vi tilbyr moteriktig plagg med unike design.