NM Studentbedrift 2022: Norges beste videopitch kommer fra Oslo!

IMG 9791

Allerede med en fot innenfor dørene hos Næringslivets hus og i Forskningsparken 7.-8. juni kunne man kjenne engasjement og drivkraft i lufta. 23 studentbedrifter fra hele landet hadde tatt turen til Oslo for å delta i NM for studentbedrifter og for å overbevise jury, næringsliv og hverandre om at deres konsepter befinner seg i toppsjiktet av norsk studentinnovasjon. Gjennom to dager har bedriftene pitchet forretningsideene, hatt jurydialoger og stått på stand, samt utvidet eget nettverk både blant andre studenter og eksisterende næringsliv. Mesterskapet kulminerte med prisutdeling på torget i Forskningsparken onsdag ettermiddag.

Pitch Pa Sea Fix 2
Pitch Pa Sea Fix
Pitch Redek 2
Pitch Redek
Pitch Starta 2
Pitch Starta
Pitch We Social 2
Pitch We Social

De fem studentbedriftene WeSocial SB (Fagskolen Kristiania), LettBrett SB (Handelshøyskolen BI) og Redek SB, PaSeaFix SB og Starta SB (Høyskolen Kristiania) utgjorde Oslos NM-lag. Tirsdag ettermiddag entret de scenen i Næringslivets hus og pitchet sine forretningsideer på to minutter. BI-bedriften LettBrett SB hadde eksamen på dette tidspunktet og var representert ved en innspilt pitch fra uken før.

Starta Beste videopitch
Starta pris

Under festmiddagen ble det liv i Oslo-leiren da Starta SB fra Høyskolen Kristiania fikk prisen for "Beste videopitch" - en imponerende prestasjon!

Se videopitchen deres her!


Stand Pa Sea Fix 3

Onsdag morgen var studentbedriftene og andre aktører fra startup-Norge på plass på stand på torget i Forskningsparken. Her får PaSeaFix SB besøk av komiker og konferansier Hallvard Dyrnes på stand, som senere ga dem den uformelle prisen "Mest direkte pitch på stand".

Stand Starta 3

Starta SB trakk mange besøkende til sin stand med lykkehjul og mulighet til å vinne sjokolade og Starta-pakken.

Stand We Social 2
Stand We Social 3
Stand We Social 4
Stand Pa Sea Fix 3
Stand Pa Sea Fix
Stand Pa Sea Fix 2
Stand Redek 2
Stand Redek 3
Stand Redek 4
Stand Redek 5
Stand Redek
Stand Starta 2
Stand Starta 3
Stand Starta 4
Stand Starta

Under premieutdelingen onsdag ettermiddag ble det kåret vinnere i de resterende konkurransene:

Beste samarbeid med næringslivet - i samarbeid med NHO

Beste HR-bedrift - i samarbeid med ManpowerGroup

Beste sosiale entreprenør

Bærekraftsprisen

Beste forretningsplan

Beste studentbedrift - i samarbeid med Ferd


Redek SB fra Høyskolen Kristiania fikk med seg en flott hederlig omtale i konkurransen Beste Studentbedrift. Vi gratulerer! Bedriften som kan smukke seg med tittelen Norges beste Studentbedrift 2022 er Mmeds SB fra NTNU Ålesund i Møre og Romsdal. Les mer om Norges beste Studentbedrift og se fullstendig resultatliste her.

Pressevegg Redek
Pressevegg Pa Sea Fix
Pressevegg Lett Brett
Pressevegg We Social
Pressevegg Starta

Vi gratulerer Oslos NM-lag og resten av deltakerne med fantastisk innsats i forkant av og gjennom de to mesterskapsdagene, og ønsker de lykke til videre!


Har du spørsmål om årets NM eller Studentbedrift? Ta kontakt!

Silje 2
Silje Bretvik Gundersen
Fagansvarlig, høyere utdanning. I permisjon.