WeSocial SB fra Fagskolen Kristiania


WeSocial SB tilbyr en plattform hvor man kan bli kjent med nye mennesker og delta på aktiviteter med andre for å redusere ensomhet og forbedre mental helse og livskvalitet.

Studentbedriften representerer Oslo i kategoriene Beste sosiale entreprenør, Beste forretningsplan og Beste Studentbedrift.


We Social bruk

Studentene fra Fagskolen Kristiania har etablert WeSocial SB med formål om å knytte mennesker sammen og danne vennskap gjennom aktiviteter, på bakgrunn av et stadig økende behov for nye måter å bli kjent med andre. Gjennom plattformen kan brukerne utvide sitt nettverk og enkelt finne andre å delta på aktiviteter med. Dette bidrar til å redusere ensomhet i befolkningen og på denne måten forebygge ensomhet og forbedre deltakernes mentale helse. Med verifisering gjennom BankID eller Vipps og krav om minimum tre deltakere per aktivitet tilrettelegger plattformen for trygge møter mellom ukjente - som forhåpentligvis kan definere seg som kjente innen kort tid.

"Vi ønsker å bidra til større grad av inkludering på tvers av gruppene i samfunnet. Alle skal ha en følelse av sosial tilhørighet."
Skjermbilde 2022 05 25 kl 13 07 11

Deltakere: Alexander Jakobsen og Hanna Røed Karlsen.

Studiested: Fagskolen Kristiania

Foreleser: Eirin Horn Aspestrand (eirinhorn.aspestrand@kristiania.no)

Kontaktinformasjon

Daglig leder WeSocial SB:
Alexander Jakobsen, e-post alexanderkjakobsen@hotmail.com, tlf. 975 44 031

Finn WeSocial SB på Instagram her.

Silje 2
Silje Bretvik Gundersen
Fagansvarlig, høyere utdanning. I permisjon.