Rett i Pressa UB på pallen i NM

Innlandet Retti Pressa UB 4 jpeg JPG jpeg

27. – 28. april deltok 70 ungdomsbedrifter fra hele landet på Norgesmesterskapet på Lillestrøm. Innlandets delegasjon bestod av ungdomsbedrifter fra Jønsberg, Storsteigen, Hamar og Valdres. De gjorde alle en strålende innsats og representerte Innlandet på best mulig måte.

Pris til Rett i Pressa UB

Under prisutdelingen kunne Rett i Pressa UB fra Storsteigen vgs gå på scenen og ta med seg en pris hjem – de kom på andreplass i kategorien Størst verdiskapingspotensial. Vi gratulerer!

Bonderekrutten UB fra Jønsberg vgs var nominert, det vil si blant de seks beste, i kategoriene Jord-fjord-bord-prisen og Markedsføringsprisen.


Innlandets deltakere

Innlandet var representert med 5 ungdomsbedrifter på årets NM:

Bonderekrutten UB, Jønsberg vgs

Bonderekrutten UB ønsker å bedre barns kunnskap om dyra på gården og jobber derfor med å utvikle en digital læringsplattform.

Rett i Pressa UB, Storsteigen vgs

Rett i Pressa UB jobber for å få en bedre håndtering av rundballeplast, for å unngå at den havner i naturen. Forretningsideen deres er å lage en plastpresse som vil gjøre det enklere for bonden å samle plasten og få den levert på riktig sted.

Rep & Salg UB, Storsteigen vgs

Rep & Salg UB er en ungdomsbedrift som tar imot hesteutstyr og andre lærprodukter til reparasjon og vedlikehold. I tillegg produseres det belter og hovskraper av brukte hestesko.

Valdresspillet UB, Valdres vgs

Valdresspillet UB har utviklet et nytt brettspill som fremmer det lokale næringslivet samt dialekten og andre særpreg ved Valdres.

Sweet & Crafty UB, Hamar katedralskole

Sweet & Crafty UB har en systue der de produserer skreddersydde plagg til damer som er opptatt av bærekraft, holdbarhet og gjenbruk.


Ungdomsbedriftene kvalifiserte seg gjennom deltakelsen på Fylkesmesterskapet i Innlandet tidligere i vår.

Rett i pressa med styreleder og DL