Bli med på kurset Fremtidens UB-lærer 2022/23

VI HAR FORTSATT NOEN LEDIGE PLASSER - UTVIDET SØKNADSFRIST TIL 20. OKTOBER!

Er du student på PPU, PPU-Y, lektor og yrkesfaglærer og vil du bli en ATTRAKTIV LÆRER? Eller jobber du allerede som lærer, men vil bli kjent med metoden ungdomsbedrift? Er du opptatt av fremtidens kompetanse og nysgjerrig på hvordan du kan bruke entreprenørielle læringsprosesser?

Bli med på kurset FREMTIDENS UB-LÆRER - og få den praktiske kompetansen og verktøyene du trenger for å bruke Ungdomsbedrift som metode i alle fag!

Bli med på Fremtidens UB-lærer!

Les mer om innhold på samlingene, og hva vi forventer av deg ved å klikke på menypunktene til venstre (på mobil: Velg "Navigasjon øverst").

Ungt Entreprenørskap har i mange år møtt studenter i undervisningen, og opplever stor interesse for entreprenørskap og metoden Ungdomsbedrift. Vi har derfor utviklet et kursopplegg for deg som snart skal ut i læreryrket, eller er helt fersk lærer.

Målgruppe: Studenter på PPU, PPU-Y, lektor og yrkesfaglærer som er i sitt siste studieår.
- Vi har også inntil 10 plasser for ferske UB-lærer (maks 1 års erfaring med UB) – gjerne med bakgrunn fra yrkesliv/PPU.
- Vi har totalt plass til 30 deltagere i prosjektet.

247086198 4723788997654247 6864629478885841532 n

Gjennom to samlinger vil du lære om:

  • Ungdomsbedrift (UB) som metode knyttet mot ulike utdanningsprogram
  • Kreative prosesser for idéutvikling, bærekraftig fokus og samarbeid skole - næringsliv
  • Hvordan du som lærer kan veilede i entreprenørielle læringsprosesser.

Ikke minst vil du få en erfaren UB-lærer som mentor som følger deg gjennom et år som fersk lærer – og få førstehånds erfaringer, tips og råd! Etter endt kurs vil du få et kursbevis som vil være et verdifullt tillegg når du skal søke jobb som lærer.

Er dette noe for deg? Les mer om innhold på samlingene, og hva vi forventer av deg ved å klikke på menypunktene til venstre (på mobil: Velg "Navigasjon øverst").