Høstens muligheter med Ungt Entreprenørskap Oslo

Kalenderen viser midten av august og dermed skole- og studiestart. Ungt Entreprenørskap Oslo er klare for å møte Oslos elever, studenter og næringsliv til en ny og spennende høst!

IMG 0734
"Det er alltid spennende å gå i gang med et nytt skoleår. Vi har nå et erfarent og godt team, og er fremdeles like sultne på enda mer og bedre entreprenørskapsaktivitet i skolen. Vi gleder oss til, og håper på, et skoleår med fysiske møteplasser og stort engasjement fra både elever, lærere og frivillige."
Siv Elin Dammen, daglig leder Ungt Entreprenørskap Oslo

Ungt Entreprenørskap er en brobygger mellom utdanningsinstitusjonene og næringslivet, og jobber på alle nivåer i utdanningsløpet. Følg linkene under for å bli klokere på vårt tilbud for hvert utdanningsnivå, samt mulighetene for deg i arbeids- og næringsliv.

Oslo-teamet består av fem personer og holder til på Sentralen i Øvre Slottsgate 3 i Oslo sentrum.

IMG 9405

Siv Elin Dammen er daglig leder i Ungt Entreprenørskap Oslo. Ta kontakt med Siv Elin dersom du ønsker å høre mer om mulighetene for arbeids- og næringsliv i Oslo.

Siv Elin kan nås på siv.dammen@ue.no eller tlf. 930 48 203.

IMG 9406

Kim Østberg Larsen er ansvarlig for ungdomstrinnet og lærerutdanningen. Han kan kontaktes dersom du har spørsmål om entreprenørskap i lærerutdanningen eller ungdomsskolen.

kim.larsen@ue.no eller tlf. 930 44 466.

IMG 9401

Henriette Fiskum Ranum er vår ansvarlige for videregående skole. Henriette er klar for å hjelpe deg med entreprenørskap for elever i videregående skole - ta kontakt!

henriette.ranum@ue.no eller tlf. 922 81 712.

IMG 9404

Rebekka de Leon er vår ansvarlige for høyere utdannning. Dersom du er interessert i entreprenørskap på høyere utdanningsnivå kan du kontakte Rebekka på rebekka.deleon@ue.no eller tlf. 934 33 032.

IMG 9402

Silje Bretvik Gundersen er prosjektleder i UE Oslo. Hun er ansvarlig for barnetrinnet, kontaktperson for Studentbedrift på høyere utdanning samt ansvarlig for det åpne ettermiddagstilbudet Sentralen UNG Gründer. Dersom du er nysgjerrig på noe av dette kan Silje kontaktes på silje.gundersen@ue.no eller tlf. 900 33 208.

Hold deg oppdatert på hva som skjer! Følg oss på LinkedIn, Facebook og Instagram.