Ny rådgiver i UE Innlandet

Fra 1. september er Ingrid Baukhol en del av teamet i Ungt Entreprenørskap Innlandet. Ingrid vil følge opp gjennomføringen av UE-programmer i kommunene Gran, Søndre Land, Østre Toten og Vestre Toten, samt ha ansvar for Lektor 2 i Innlandet, et program som UE koordinerer på vegne av Naturfagsenteret.

Ingrid Baukhol

Ingrid kommer fra stillingen som ansvarlig for eksterne relasjoner hos Business for peace, en stiftelse som jobber med å identifisere og anerkjenne næringslivsledere som bruker sin bedrift til å skape positiv samfunnsendring.

Ingrids utdannings- og karrierevalg bærer preg av en sterk interesse for internasjonale relasjoner, fred og konfliktstudier. Hun har to mastergrader; en fra Universitetet i Gøteborg og en fra Hebrew University i Jerusalem.

Etter noen år i Midtøsten og deretter Oslo har Ingrid flyttet tilbake til Innlandet og gleder seg til å jobbe med entreprenørskap i skole og utdanning.

"Jeg tror veldig på det som UE står for, både den pedagogiske plattformen og måten aktiviteter blir gjennomført på. Gjennom vårt arbeid kan vi være med på å skape en samfunnsengasjert generasjon, som får utviklet egenskaper som vi trenger i framtida. Dette gleder jeg meg til å være en del av!"

Ingrid er for øvrig ikke helt ukjent med UE og UEs programmer. Hun hadde selv ungdomsbedrift i 2006-2007, da hun gikk på musikklinja på Vinstra vidaregåande skule, og har gode minner fra et annerledes og lærerikt skoleår.

Når Ingrid nå er tilbake i Innlandet, er hun spent på å bli kjent med alt som rører seg i regionen. Hun ser fram til spennende møter med elever og lærere, samtidig som hun også er opptatt av UEs brobyggerrolle og ønsker å knytte kontakter med aktuelle samarbeidspartnere i offentlig og privat sektor.

Vi ønsker Ingrid Baukhol velkommen på laget!