Ungt Entreprenørskap utvider i Vest-Finnmark: Velkommen Lena-Marie Tørresvold

Norges største kapittel av Ungt Entreprenørskap blir større! Denne gangen er det Vest-Finnmark som får tilskuddet, hvor entreprenørskapspotensialet i grunnskolen er enormt. Velkommen til vår nyeste prosjektleder, Lena-Marie Tørresvold!

Media

Lena-Marie er en allsidig dame som har hatt mange ulike jobber opp gjennom årene: Fra deltidsjobber på Tusenfryd, til servitør, til tannlegeassistent, til oversetter. Mye har hun vært innom før hun valgte sin første karrierevei med en bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling. Etterhvert omskolerte hun seg til yrkesfaglærer på salg, service og reiseliv og har jobbet fem år på videregående skole som adjunkt.

Ved siden av jobben som lærer startet hun også egen bedrift innen interiørdesign, for å kunne bruke den kreative siden av seg selv enda mer.

I UE Arktis har hun kontorsted i Alta og skal primært jobbe som prosjektleder på grunnskolene i Vest-Finnmark og, etterhvert, Nord-Troms.

"Å begynne i UE er noe jeg ser veldig frem til å ta fatt på, da jeg syns organisasjonen er utrolig spennende med mange morsomme prosjekter i vente - og arbeidsoppgaver jeg gleder meg masse til å komme i gang med. Det å jobbe med kreativitet, entreprenørskap og innovasjon med barn og ungdom er noe jeg virkelig brenner for, så det blir gøy å bli kjent med både elevene og lærerne rundt omkring i fylket."
Lena-Marie Tørresvold
Media
Lena-Marie Tørresvold
Grunnskole, Vest-Finnmark