6. Jord-fjord-bord prisen
Det er kun ungdomsbedrifter som jobber med forvaltning, foredling eller mattilberedning fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
- Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
- Hvordan har arbeidsprosessen fram mot ferdig vare eller tjeneste foregått og hvordan har elevene tatt hensyn til kvalitet og bærekraft?
- Hvilket behov er det i markedet for varen/tjenesten i dag og i framtiden?
- Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
- På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
Ungdomsbedriften må i forkant levere inn:
En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
- Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord prisen».
- Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
- Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
- Kort beskrivelse av forretningsideen.
- Informasjon om kriteriene over.
- Legg gjerne inn skisse eller bilde av varen/tjenesten
Juryen gjennomfører intervju med kandidatene på stand.
Spørsmål? Ta kontakt med en av oss!
![Sara Ungt Entreprenorskap portrett 0001](https://www.ue.no/media/userphotos/portraits/sara-kveli-skjervo/_128x128_crop_center-center_90_none/Sara-Ungt-Entreprenorskap-portrett-0001.jpg?c=20210909091651)
Sara Kveli Skjervø
Rådgiver VGS og høyere utdanning, nordlige del Trøndelag
![Stine](https://www.ue.no/media/userphotos/portraits/stine-myhre/_128x128_crop_center-center_90_none/Stine.jpg?c=20240508212137)