Kongshavn vgs er Årets entreprenørskapsskole i Oslo 2020

Ungt Entreprenørskap Oslo kåret under Fylkesmesterskap Ungdomsbedrift for niende år på rad Årets entreprenørskapsskole i Oslo. Vinneren for 2020 ble Kongshavn videregående skole!

Marte Gerhardsen arets ent skole utdeling 2020

Prisen ble delt ut under åpningen av Fylkesmesterskap Ungdomsbedrift av direktør for Utdanningsetaten i Oslo, Marte Gerhardsen. Hun leste opp juryens begrunnelse:

"Juryen har valgt årets vinner på bakgrunn av arbeid med entreprenørskap som en del av skoleutviklingen og hvordan de inkluderer entreprenørskap både i sin profil og sitt faglige arbeid.

Skolen var tidlig ute med arbeid knyttet til fagfornyelsen og har aktivt brukt entreprenørskap i dette utviklingsarbeidet. Skolen har i 2020 etablert og videreført et nytt studietilbud knyttet til entreprenørskap samtidig som de har utviklet eksisterende tilbud. De har spennende samarbeid med både lokale og internasjonale partnere.

Skolen trekker selv frem viktigheten av arbeidet med entreprenørskap for hele skolen og for elevenes bevissthet, forståelse og kompetanse innen bærekraftig utvikling, demokrati og medborgerskap og folkehelse og livsmestring."

Årets jury har vært:

Bjørn Kjærstad, Hafslund Eco
Anne Myhrvold, Utdanningsetaten
Julia Sofie Rosseland Hansen, Handel og kontor

Kriteriene har vært:

Forankring i skolens planer
Gjennomførte aktiviteter og planer
Erfaringer og ringvirkninger

Vi gratulerer Kongshavn videregående skole og ser frem til fortsatt godt samarbeid!

IMG 5457