Hersleb vgs er Årets entreprenørskapsskole i Oslo 2019

Entskole 2020 Hersleb

Det var åttende gang Oslo kåret Årets entreprenørskapsskole, og denne gangen var det Hersleb vgs (H-20) som stakk av med prisen.

Juryen har valgt årets vinner på bakgrunn av arbeid med entreprenørskap som en del av skoleutviklingen og imponerende innsats fra både elever og lærere i arbeidet med Ungdomsbedrift. Skolen jobber med en nysatsing hvor entreprenørskap er et av verktøyene. De har et godt samarbeid med mange ulike aktører utenfor skolen. De samarbeider med næringsliv, offentlige virksomheter og organisasjoner både nasjonalt og internasjonalt.

Marte Gerhardsen

Det var direktør for Utdanningsetaten i Oslo som delte ut prisen. Hun åpnet med en hilsen til alle lærerne og deltakerne på mesterskapet før hun leste juryens begrunnelse.

Hederspris Hersleb1

Skolens rektor, Astrid Grytte, tok imot prisen på vegne av skolen sammen med elever og ansatte.

"Skolen har flere entreprenørielle prosjekter og trekker i søknaden frem at tverrfaglige- og bærekraftige entreprenørskapssatsinger som gir dybdelæring er et av deres hovedverktøy i utviklingsarbeidet."
Fra juryens begrunnelse

Juryen for Årets entreprenørskapsskole 2019 besto av:

Anne Stine Hole, Generasjon M
Bjørn Kjærstad, Hafslund
Anne Myhrvold, Utdanningsetaten
Eva W. Helcl, Ferd
Julia Sofie Rosseland Hansen, Handel og kontor

Kriteriene for prisen var:

Forankring i skolens planer
Gjennomførte aktiviteter og planer
Erfaringer og ringvirkninger

Juryen og UE Oslo gratulerer Hersleb vgs med den jobben de har gjort og gleder seg til å følge skolens videre satsing på entreprenørskap!