Her er Oslos NM SB lag 2024!

NMSB Lag 2024

Onsdag 24. april var 14 studentbedrifter samlet på Sentralen for å kjempe om hvem som skal representere Oslo i NM for studentbedrifter 6. juni.

Av 98 antall aktive studentbedrifter i Oslo var det 14 studentbedrifter fra tre ulike utdanningsinstitusjoner som var samlet på Sentralen for årets NM-uttak. Det var tøff konkurranse, nivået på studentbedriftene er svært høyt dette studieåret. Alle finalistene ble vurdert på bakgrunn av en innsendt forretningsplan, en to minutters lang pitch fra scenen samt hvilken motivasjon de har for å delta i NM.

Fem bedrifter som ble plukket ut til å representere Oslo.

Møt Oslos NM-lag 2024:

Arctech Robotics SB

Arctech Robotics SB
"Arctech Robotics ønsker å modernisere avfallsindustrien med ny innovativ teknologi og forbedre prosesser. Vi har som mål å bidra til et mer sirkulært samfunn, slik at levetiden til materialer forlenges."

Utdanningsinstitusjon: OsloMet

Arctech Robotics 3

Image001

Ergomo SB
"Et stort problem i dagens arbeidsliv er at arbeidere i fysiske yrker opplever en høy frekvens av muskel- og skjelettplager på grunn av fysiske belastninger. Dette er et problem som treffer både arbeidsgiver, arbeidstaker og samfunnet. Vi i Ergomo SB ønsker å løse dette problemet, og leverer derfor ergonomiske analyser og individuelt tilpassede tilbakemeldinger til ansatte som jobber i fysisk krevende yrker."

Utdanningsinstitusjon: OsloMet


Image

Innotex SB
"InnoteX tar sikte på å revolusjonere byggebransjen ved å tilby bærekraftig isolasjon laget av tekstilavfall fordi vi tror på å transformere avfall til verdi, samtidig være en drivkraft for en grønnere fremtid."

Utdanningsinstitusjon: Fagskolen Kristiania

Innotex 2

Logo 3x

Pling SB
"Mangelen på helsepersonell er økende, og det forventes en kontinuerlig økning i årene som kommer. I Norge er dette spesielt aktuelt og flere aktører etterlyser nye teknologiske innovasjoner for å møte de nye standardene og forventningene i helsesektoren. Pling fokuserer på et problem innenfor kotnkunnikasjonen mellom helsepersonellet og pasienten, og skal derfor digitalisere og effektivisere kommunikasjonen mellom pasient og sykepleier på sykehus."

Utdanningsinstitusjon: OsloMet


Sound Shop Logo

Sound Shop SB
"Sound Shop er en digital markedsplass som tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets lydeffekter til rimelige priser. Vår plattform er spesielt utviklet for å imøtekomme behovene til uavhengige spillutviklere, og gir dem tilgang til redigeringsverktøy og anbefalingsfunksjoner for å tilpasse lydeffekter til deres unike prosjekter. Vi tilbyr en innteksdelingsmodell for lyddesigner, og sikter mot å bli den foretrukne destinasjonen for lydeffekter i spillindustrien."

Utdanningsinstitusjon: OsloMet

Sound Shop SB 2

Gratulerer så mye til de fem bedriftene som er plukket ut til å representere Oslo i NM i juni.

Vi gleder oss masse til å følge dem!

Takk også til alle våre fantastiske samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby læringsarenaer for engasjement, skaperglede og framtidstro!

Hovedsamarbeidspartnere m tekst uten bak 2023 03 27 110415 ffnt

For mer informasjon ta kontakt med:

SE 2
Siv Elin Dammen
Daglig leder UE Oslo