Stand og forberedelser

Husk at det arbeidet dere legger ned i bedriften, presentasjoner og annet er for dere selv og deres egen læring. Gjør det beste dere kan ut fra de mulighetene dere har, da er det ingen som kan forvente mer. Vit at vi heier på dere og er imponert over det dere får til!

1. Elevbedrifter som skal delta fysisk på mesterskapet 19. mars må lage en maks. to minutters videopitch som skal leveres i påmeldingen. Denne videopitchen ser juryen før selve dagen 19. mars, og det er viktig å gjøre et godt inntrykk her.

2. Finn ut hvilke konkurranser dere vil delta i. Å delta i alle konkurransene blir kanskje for mye - husk at det skal leveres noe i alle konkurransene man melder seg på i (unntatt Beste pitch).

3. Hvordan skal standen deres utformes? Vær kreative og tenk hvordan dere kan lage en informativ stand som engasjerer publikum og dommere. Se tips og bilder i powerpointen under.

4. Fordel arbeidet mellom dere. Det er en del ting som skal leveres inn til de ulike konkurransene, og det kan bli mye å gjøre på slutten.

4. Last ned en digital powerpoint som gir dere et kjapt messekurs om bl.a hvordan dere bør bygge en stand- den er nyttig!
https://ungent.sharepoint.com/...


OSLOMENSTERKAPET2019 8

Elevbedriftene får hvert sitt bord. Elevene kan bruke et lite areal bak og på siden av bordet hvis de ønsker det. Det skal ikke bygges en utstilling og det er ingen vegger å benytte.

Målene på bordet er som følger:

  • 120 cm langt

  • 50 cm bredt

  • 73 cm høyt


Bilde bord alene
Bilde bord sammen
OSLOMENSTERKAPET2019 26