• Arets entreprenorskapslaerer 2023 2

    Årets entreprenørskapslærer 2023 er kåret!

    I en tid der entreprenørskap og innovasjon står sentralt i utviklingen av samfunnet, har vinneren utmerket seg gjennom sitt engasjement, dedikasjon og nyskapende tilnærming til å forme fremtidens verdiskapere.
  • Ue smedvig avtale 1

    Vi fornyer avtalen med Smedvig!

    De to siste årene har vi sammen med Smedvig jobbet for å øke aktiviteten på ungdomsbedrifter på yrkesfagene bygg og anleggsteknikk, elektro og datateknologi, samt teknologi og industrifag. Fag hvor praktisk læring er en stor del av undervisningen.
  • Nyhetsartikkel registreringskonkurranse 23

    Registreringskonkurranse for Elevbedrift og Ungdomsbedrift

    Ungt Entreprenørskap Arktis ønsker å fremme entreprenørskapsånden blant unge talenter! Derfor arrangerer vi en spennende registreringskonkurranse for Elevbedrifter (EB) og Ungdomsbedrifter (UB).
  • Ungt Entreprenorskap Euronext 2023 5

    Børsbesøk for Euronext Blue Challenge-vinnerne

    Animal Seafood UB fikk en unik dag da de besøkte Oslo Børs, ringte i børsbjellen og tok med seg verdifull og ny kunnskap om aksjemarkedet og hvordan Oslo Børs opererer.
  • Nyhetsartikkel matuka 23

    Senja-ungdommer vant i kokkekampen under MerSmak 2023

    Nutra Dust UB vant kokkekampen i Tromsø under Matuka 2023. Eline Einarson, Andrea Bye, Kamilla Lindgård og As Palsdottir er elever ved restaurant- og matfagslinjen på Senja videregående skole, og kokkelerte deres vei til topps i kokkekampen.
  • Nyhetsartikkel hvordan tjene penger med ungdomsbedrift 23

    Hvordan tjene penger som Ungdomsbedrift

    Å starte og drive en ungdomsbedrift er ikke bare en flott måte å utforske entreprenørskap på, det kan også være en lønnsom opplevelse. Her er noen viktige steg for å maksimere inntjeningen med din egen ungdomsbedrift.
  • 1lederforendag

    «Jeg har lært at gode lederegenskaper ikke kommer av seg selv.»

    Mikael og Margrethe deltok tirsdag på «Leder for en dag», er et årlig initiativ av Ungt Entreprenørskap. Arrangementet gir unge verdifullt innblikk i en toppleders rolle og typiske arbeidsdag.
  • Hakon PE Dybvik LFED 2023 3

    Uforglemmelig opplevelse på "Leder for en dag"

    Håkon Haugli Lasskogen fra Valdres vgs og Ane Lindstad fra Jønsberg vgs var to av de utvalgte ledertalentene som fikk teste ut en toppleders hverdag ved å delta på «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap Norge.
  • Nominerte entreprenorskapslaerer 2023

    Disse er med i konkurransen om å bli kåret til årets entreprenørskapslærer 2023

    Bli bedre kjent med de nominerte. Vinneren kåret 15. november.
  • Nyhetsartikkel innostipend 23

    Innovasjonsstipend for Ungdomsbedrifter 2023-2024

    Har din Ungdomsbedrift en idé som bærer potensialet for nyvinning? UE Arktis er her for å støtte dere på veien til innovasjon gjennom vårt innovasjonsstipend.
  • Rven

    Årets Entreprenørskapslærer

    Raven Kvalsvik fra Sortland ungdomsskole nomineres til årets entreprenørskapslærer
  • Nyhetsartikkel Mersmak 23

    Kokkespirene gjør seg klar for det kreative matprosjektet MerSmak

    Tirsdag 31. oktober starter matprosjektet MerSmak på Ishavsbyen Vgs., hvor 21 håpefulle elever på restaurant- og matffagslinjer skal lære om innovasjon og entreprenørskap gjennom sitt fagfelt.
  • Elever ved merda

    Unge innovatører lot seg inspirere av havbruksnæringen!

    Blå innovasjonscamp 2023
  • Okono MIN header

    Lansering av ØkonoMIN - personlig økonomi i videregående skole

    Mandag 23. oktobber hadde UE Trøndelag lansering av vårt nye program om personlig økonomi i videregående skole. Hvordan påvirker ulike forbruks- og livsstilsvalg ungdommens personlige økonomi, og muligheten til å på sikt kjøpe bolig?
  • Okono MIN header2

    UE lanserer økonomiprogram for videregående skole

    Nå skal elever i videregående få lære om forbruk, sparing, låneopptak, renter, budsjett og personlig økonomi på en inspirerende måte.
  • LFED 2023 Ledertalenter kollasj

    Toppsjef for en dag

    Hvordan ser du for deg at en toppsjef sin arbeidsdag ser ut? 7. november får 29 ledertalenter prøve seg som toppleder en hel arbeidsdag.
  • Entrlaerer Innlandet 2023 1

    Årets entreprenørskapslærer i Innlandet

    Kåringen av årets entreprenørskapslærer i Innlandet er klar, og i år er det teamet ved Vang barne- og ungdomsskole, ved koordinator Lisbeth Engebretsen, som får fortjent heder og ære!
  • Logo sparebank1 ostlandet

    Bedriftskonto og Vipps for elevbedrifter i ungdomsskolen

    Bedriftskonto og Vipps for elevbedrifter i ungdomsskolen
  • Ue samfunnssentralen avtale 3

    To nye år med Samfunnssentralen

    Det er en stor glede å fortelle at avtalen vår med Samfunnssentralen er fornyet med to nye år! Nå går vi inn for åtte år som samarbeidspartnere på elevbedrift og sosialt entreprenørskap. Det er utrolig stas!
  • Nyhetsartikkel AIW 23

    Arctic Innovation Week 2023: AIW UNG

    For andre år på rad samarbeider vi med Innovasjon Norge Arktis og Fylkeskommunen for å gjøre en satsning på unge i Nord, med et fullspekket program på tvers av hele utdanningsløpet - fra grunnskolen til høyere utdanning