Velkommen til inspirasjonssamling for nye og gamle elevbedriftslærere!

DSC00957

7.-8. september inviteres ungdomsskolelærere som har hatt, skal ha, eller er interesserte i elevbedrift, til inspirasjonssamling på Scandic Seilet i Molde. Det dukes for faglig påfyll, erfaringsdeling, nettverksbygging, god middag og kjekke dager!


Målet for samlingen er å inspirere, motivere og trygge lærere i elevbedriftsprosessen, slik at alle som ønsker å ha elevbedrift i skolen skal ha mulighet til å gjennomføre dette på en god og lærerik måte.

Inspirasjonssamling elevbedrift 23 4

Torsdagen vil vi holde til på Scandic Seilet, hvor det også vil bli overnatting. Vi starter med lunsj, før vi skal bli kjent og starte med det faglige opplegget. Denne dagen har vi med oss Mette Lofgren, lærer ved Skaun ungdomsskole, som skal dele av sine erfaringer med elevbedrift. Vi avslutter dagen med middag og hygge på Molde Fjordhotell.


Fredag skal vi være morgenfugler! Vi starter med frokost og utsjekk, før vi spaserer bort til Salmon Center. Her deles vi inn i to grupper, hvor den ene gruppen har faglig opplegg, mens den andre er ute på RIB-tur til merdene. Her er det en fordel å ha godt med klær - det kan bli kaldt i åpen båt!

Vi får lunsj på Salmon Center, før gruppene bytter aktivitet. Det vil bli muligheter for å sjekke ut senteret.

Dagen avsluttes rundt klokken 14.

Inspirasjonssamling elevbedrift 23 2

Salmon Center tar oss med ut på sjøen! Vi besøker merdekanten med RIB, hvor vi på nært hold får se hvordan laksen lever.

Bekledning: Ha med lue, votter/hansker, varme og praktiske klær, vanntett sko/støvler. Senteret har dresser, redningsvester og briller til utlån.

Inspsamling Mette 3 5 x 5 cm

Mette Lofgren, lærer Skaun Ungdomsskole

Til samlingen har vi fått med oss Mette Lofgren, lærer og nå teamleder for 8.-trinn ved Skaun ungdomsskole i Trøndelag. Mette er en erfaren elevbedriftslærer, og har vært sentral i gjennomføringen av tverrfaglige elevbedrifter, hvor alle elevene ved 9.-trinn deltar, i flere år. Skaun ungdomsskole har lange tradisjoner med elevbedrift, og her har lærerne stort fokus på læringsprosessen. Vi gleder oss til å ta til oss all kunnskapen og erfaringene Mette sitter på!

NB! Inspirasjonssamlingen er for lærere ved ungdomsskoler i avtalekommuner.

Meld deg på inspirasjonssamlingen her!

Portrett Anne
Anne Hukkelberg
Rådgiver grunnskole Nordmøre og Romsdal
Microsoft Teams image 12
Jannike Veiberg
Rådgiver grunnskole Sunnmøre