13. Jord-fjord-bord-prisen
Ungdomsbedrifter som jobber med forvaltning, foredling eller mattilberedning fra utdanningsprogrammene Naturbruk og Restaurant- og matfag kan delta i denne konkurransen.
Juryen vil gjøre en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:
- Beskriv arbeidsprosessen fram mot ferdig vare eller tjeneste og hvordan dere har tatt hensyn til kvalitet og bærekraft.
- Hvilket behov er det i markedet for varen/tjenesten i dag og i framtiden?
- Hvordan har ungdomsbedriften samarbeidet med arbeids- og næringsliv?
- På hvilken måte ivaretar ungdomsbedriften helse, miljø og sikkerhet for seg selv og sine kunder?
Skriftlig materiell som sendes inn ved påmelding:
- En kort beskrivelse (maks 2 A4 sider) i PDF-format som inneholder:
- Navn på konkurransen «Jord-fjord-bord-prisen».
- Navn på ungdomsbedriften, skole og utdanningsprogram.
- Telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson i ungdomsbedriften.
- Kort beskrivelse av forretningsideen.
- Informasjon om kriteriene over.
- Legg gjerne inn skisse eller bilde av varen/tjenesten.
Juryen vurderer på bakgrunn av innsendt materiell samt intervju med ungdomsbedriften på mesterskapsdagen.