Hovedsamarbeidspartnere

Viken fylkesvapen skjerm bla RGB

Viken fylkeskommune består av de tidligere er fylkene Akershus, Buskerud og Østfold, samt noen omliggende kommuner. Til sammen har Viken 1,2 millioner innbyggere – nær en fjerdedel av Norges befolkning. Viken fylkeskommune skal deles og det etableres tre nye fylkeskommune er fra 01.01.24: Akershus, Buskerud og Østfold.

Besøk hjemmesiden

SB1 Ringerike Hadeland white 2021 10 18 190445

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er et finanskonsern som leverer et bredt spekter av finansielle tjenester, eiendomsmegling, økonomisk rådgivning og regnskapstjenester. Banken har 4 kontorer fordelt på 5 kommuner i regionen.

Besøk hjemmesiden

Pms SB1 S cr cst Norge verti pos

SpareBank 1 Sørøst-Norge er resultatet av sammenslåing mellom SpareBank 1 BV, SpareBank 1 Telemark og SpareBank 1 Modum. De er et regionalt finanskonsern med 17 lokalkontorer i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Besøk hjemmesiden

Rgb SB1 Halling Valdr verti pos

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er det største lokaleide finanshuset i Hallingdal og Valdres, og er lokalisert 9 steder i 9 kommuner.

Besøk hjemmesiden

X EIK Senteret logo png pagespeed ic HT Sl S Ugk0

Eikmaskin er landets største tilbyder av traktorer og landbruksmaskiner og markerer i år 100 års historie i denne bransjen. Gjennom samarbeidet med Ungt Entreprenørskap ønsker de å sette fokus på landbruksnæringen, og vise utviklingen og bredden i næringen med fokus mot ungdom.

Besøk hjemmesiden