Samarbeidspartnere

Vi er takknemlig for at så mange kommuner, organisasjoner og bedrifter ser verdien av vårt arbeid, og ønsker å delta med både økonomisk bistand og dele av sin faglige kompetanse. Her er UE Buskeruds samarbeidspartnere. Uten våre samarbeidspartnere hadde ikke entreprenørskapsaktiviteten i Buskerud vært mulig. Tusen takk til alle som er med på laget, og heier på morgendagens arbeids- og næringsliv!

Vil du bli med på laget?

Viken fylkesvapen skjerm bla RGB

Viken fylkeskommune består av de tidligere er fylkene Akershus, Buskerud og Østfold, samt noen omliggende kommuner. Til sammen har Viken 1,2 millioner innbyggere – nær en fjerdedel av Norges befolkning. Viken fylkeskommune skal deles og det etableres tre nye fylkeskommune er fra 01.01.24: Akershus, Buskerud og Østfold.

Besøk hjemmesiden

SB1 Ringerike Hadeland white 2021 10 18 190445

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er et finanskonsern som leverer et bredt spekter av finansielle tjenester, eiendomsmegling, økonomisk rådgivning og regnskapstjenester. Banken har 4 kontorer fordelt på 5 kommuner i regionen.

Besøk hjemmesiden

Pms SB1 S cr cst Norge verti pos

SpareBank 1 Sørøst-Norge er resultatet av sammenslåing mellom SpareBank 1 BV, SpareBank 1 Telemark og SpareBank 1 Modum. De er et regionalt finanskonsern med 17 lokalkontorer i Buskerud, Vestfold og Telemark.

Besøk hjemmesiden

Rgb SB1 Halling Valdr verti pos

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er det største lokaleide finanshuset i Hallingdal og Valdres, og er lokalisert 9 steder i 9 kommuner.

Besøk hjemmesiden

X EIK Senteret logo png pagespeed ic HT Sl S Ugk0

Eikmaskin er landets største tilbyder av traktorer og landbruksmaskiner og markerer i år 100 års historie i denne bransjen. Gjennom samarbeidet med Ungt Entreprenørskap ønsker de å sette fokus på landbruksnæringen, og vise utviklingen og bredden i næringen med fokus mot ungdom.

Besøk hjemmesiden