Nye talenter i Ungt Entreprenørskap Arktis: Ruth, Hege og Solveig styrker rekkene

Nytt år nye muligheter! Mye spennende og nytt skjer hos oss i Ungt Entreprenørskap Arktis, og vi er spesieltbegeistret for å introdusere de nyeste tilskuddene til vårt team. Hver av dem bringer med seg frisk energi, entusiasme og unike ferdigheter som styrker organisasjonen. La oss ta en nærmere titt på de nyansatte heltene i UE Arktis:

20230811 145411

Solveig Ittelin

Solveig Ittelin er utdannet lektor og har de siste to årene jobbet på Mortensnes Skole i Tromsø. Men til tross for å være nyansatt kan Solveig skryte på seg en lang karriere i UE selv før hun startet å jobbe her. På videregående skole hadde nemlig Solveig sin egen ungdomsbedrift som het Flex UB, som i 2014 ble kåret til Norges beste ungdomsbedrift.

I UE Arktis skal Solveig ha kontorsted i Tromsø, hvor hun skal jobbe som prosjektleder på grunnskolen og i høyere utdanning - en balansegang som for mange ville vært utfordrende, men som Solveig ser ut til å ta på strak arm.

"UE Arktis har mange spennende prosjekter det neste skoleåret. Jeg ser virkelig fram til å være en del av at elever og studenter opplever og erfarer gode samarbeidsprosesser, skaperglede, og bidrar til utvikling gjennom entreprenørskap og innovasjon. Ikke minst har jeg fått dyktige kollegaer som jeg ser fram til å lære av og samarbeide med."
Solveig Ittelin, Prosjektleder
Portrettbilde Solveig 23
Solveig Ittelin
Prosjektleder, grunnskole Midt-Troms
20230811 145515

Ruth Utnes

UE Arktis yngste prosjektleder kommer rett fra skolebenken. Ruth Utnes fullførte sin bachelorgrad i Ledelse, Innovasjon og Marked ved UiT i vår, og kommer direkte til Ungt Entreprenørskap for å fortsette arbeidet. Fra tidligere har hun mange års erfaring med arbeid i helsevesenet i Harstad, hvor hun jobbet ved siden av studiet.

Ruth inntrer rollen som prosjektleder og skal hovedsaklig jobbe med grunnskolen, men har også overordnet ansvar for hele Sør-Troms hvilket kan inkludere bådere videregående skole og høyere utdanning.

"Å begynne i UE føltes ut som å komme inn i et kollektiv hvor alle har omsorg ovenfor hverandre, det er en sprudlende gjeng med mye humor i arbeidshverdagen."
Ruth Utnes, Prosjektleder
Portrettbilde Ruth 23
Ruth Utnes
Prosjektleder, grunnskole Sør-Troms
20230811 145558

Hege Glad

På klassisk vis ser vi enda en tidligere lærer sette ny kurs i Ungt Entreprenørskap. Hege Glad et utdannet adjunkt og har tidligere jobbet som lærer i 12 år i grunnskolen. De siste to årene har hun jobbet som jobbkonsulent i Fretex, men kontorplass rett under hennes nye kontor i UE Arktis.

Hos oss får Hege ansvar for å gjennomføre og følge opp entrepenørprogram på alle barne- og ungdomskoelene i Øst-Finnmark. I tillegg er hun prosjektleder for programmene økonomi og karrierevalg og sjef i eget liv.

"Da jeg er utdannet lærer og vært borte fra skolen i noen år gleder jeg meg til å komme tilbake i klasserommet for å bidra til at elevene utvikler enterenørskap. Det er inspirerende å høre om historier der elevene har opplevd mestringsfølelse og samtidig fått mer kompetanse i samarbeid, problemløsning og kreativitet. Oppstarten hos UE har vært formidabel, jeg har fantastiske kollegier og føler meg meget godt ivaretatt"
Hege Glad, Prosjektleder
Portrettbilde Hege 23
Hege Glad
Prosjektleder, grunnskole Øst-Finnmark