Vi søker ny kollega i UE Viken!

UEV Kollega

Vi søker en inspiratør i et to års engasjement!

En av våre ansatte søker nye utfordringer, og i den forbindelse søker vi etter en ny person som kan komplementere teamet vårt. Vi søker etter en inspiratør på to års engasjement fra 1. januar 2021. Arbeidssted er primært i region Akershus.

Vedkommende som tilsettes bør ha hatt et av våre program. Vi ser for oss at du er ung, og at du er sulten på å lære og bidra til både din egen og vår utvikling. Du vil tilbringe mesteparten av tiden din i klasserommet på ulike skoler fra barneskole til videregående skole. Din jobb vil være å inspirere og bidra til at enda flere elever får jobbe med entreprenørskap i utdanningen. Du liker å omgås og jobbe med mennesker, og du er trygg på å presentere foran forsamlinger. Du bidrar på våre arrangementer og blir en sentral person i vårt team. Det er en fordel om du har førerkort. God opplæring vil bli gitt og du vil jobbe tett med våre rådgivere. Kontorsted er på Galleri Oslo.


Interessert? Send en mail til petter.skotland@ue.no innen 1. november med søknad og CV. Ved spørsmål om stillingen; ta kontakt på 90192256. Vi gleder oss til å høre fra deg!