Styret for UE Viken er nå valgt!

Alle Styret 2020

Det nye styret i UE Viken f.v.: Brage Evjen, Åse Torill Gustavsen, Pernille Herje Haga, Jon-Arne Häll, Hege Håkonsen, Vibecke Hverven, Yvonne Fosser & Hans Anton Stubberud.

Den 15. april ble årsmøtet for nyetablerte Ungt Entreprenørskap Viken (UE Viken) gjennomført, med 11 stemmeberettigede tilstede. Årsmøtet ble gjennomført digitalt pga. COVID19, og det ble vedtatt åtte nye styremedlemmer i UE Viken. Brage Evjen fra Sparebank 1 Østfold Akershus ble valgt som styreleder. Han var styreleder for UE Østfold i perioden 2012 til 2016, men har vært engasjert i UEs arbeid lenge før det og ikke minst etterpå.

"Jeg har ikke tenkt til å være en «tilbaketrukket, grå eminense», men tvert om fortsette å være engasjert – i fremtid, samspill og skaperglede. Vi er alle begeistret over vervet og gleder oss til å samarbeide med alle ansatte i UE Viken – for våre elevers, studenters – og samfunnets felles fremtid!"
Brage Evjen, Sparebank 1 Østfold Akerhus

Sammen med Brage i styret fikk vi et solid lag:

Yvonne Fosser (selvstendig næringsdrivende)

Åse Gustavsen (Viken fylkeskommune)

Pernille Herje Haga (Frogn videregående skole)

Vibecke Hverven (Considium Consulting Group)

Jon Arne Häll (Nexans)

Hege Håkonsen (Østfold Energi)

Hans Anton Stubberud (Universitetet i Sørøst-Norge)


Flere med erfaring fra UE-arbeid, andre med tung, faglig kompetanse. Vi er stolte over å ha så mange dyktige og engasjerte mennesker med på laget i nye UE Viken, og gleder oss til en spennende fremtid!