Rekordantall deltakere på årets regionmesterskap

Dynamic media

Foto: Dynamic Media

Digitalt regionmesterskap i Akershus-regionen har denne uken blitt gjennomført på tre steder i Akershus: Follo, Romerike og Asker og Bærum. Totalt har vi hatt med oss 170 ungdomsbedrifter fra skoler i hele Akershus, noe som gir rekorddeltakelse gjennom tidene! 72 jurymedlemmer fra arbeids- og næringslivet har bidratt med å kåre de beste ungdomsbedriftene i regionen, og de lot seg imponere stort av hva elevene har fått til de siste månedene. Pandemien har satt sitt preg på dette skoleåret også, men til tross for dette har elevene klart å lage inspirerende pitcher, utarbeidet bærekraftige produkter og satt sitt eget team i fokus med solide HR-planer.

Regionmesterskapene er en god treningsarena for ungdomsbedriftene frem mot årets fylkesmesterskap som også gjennomføres digitalt. De har hatt 10 minutter med intervju med juryen i hver kategori de har valgt å delta i. Det har blitt konkurrert i følgende konkurranser:

  • Beste markedsføring
  • Beste logo
  • Beste HR-bedrift
  • Bærekraftprisen
  • Beste pitch
  • Beste yrkesfaglige bedrift
  • Beste Ungdomsbedrift

Vi gratulerer spesielt til Matswipe UB fra Drømtorp vgs. som årets Follomestere, Plusher UB fra Sandvika vgs. som Asker- og Bærummestere og Substantia UB fra Mailand vgs. som Romeriksmestere.

Last ned fullstendige resultatlister her:

Resultatliste Follo

Resultatliste Asker og Bærum

Resultatliste Romerike


Matswipe

Follomestere 2022

Matswipe UB er en bedrift fra Drømtorp vgs. Denne gjengen utvikler en app hvor du legger til matingredienser. Deretter vil appen tilby matretter du kan lage, og eventuelt hvilke ingredienser du mangler for å lage det du vil ha. Appen kan også sammenlignes med den kjente datingappen "Tinder", med funksjon hvor du swiper til du finner noe du vil ha.

Foto: Matswipe UB

Plusher

Asker- og Bærummestere 2022

Plusher UB er fra Sandvika vgs., og har laget et produkt som skal hindre at skoleelever som tar i bruk veske og bag ikke skal få vondt i skulder av remmen på vesken og baggen. Produktet er en slags pute som kan tas av og på veskeremmen. De skal i tillegg produsere produktet vårt bærekraftig ved at vi bruker gjenbrukt materiale.

Foto: Plusher UB

Substantia

Romeriksmestere 2022

Substantia UB er fra Mailand vgs. De benytter matavfall til produksjon av substant, og selger til larveproduksjon. Larvene brukes som fiskefôr, og er et ledd i en stor næringskjede. Denne spesielle og fremtidsrettede ideen tok de helt til topps i årets Romeriksmesterskap.

Foto: Dynamic Media UB


Sjekk ut disse glimtene fra årets regionmesterskap!

Algeplast
Clean Set
Design By
Dynamic media02
Et Godt Liv
Handycart
Psycast02
Reflexnes
Store Diving
Staxers