Utstilling

Stand:

Alle ungdomsbedriftene som deltar på Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter, vil få tildelt en hvit pappvegg med følgende innvendige mål: Høyde: 200cm, bredde 170cm, og dybde 75cm.Ungdomsbedriftene stiller ut i forhåndsgitte, nummererte standplasser. Det henges opp et skiltnummer på hver stand, dette er det IKKE lov til å fjerne.


Messeutstyr:
Alt av utstyr dere trenger til utstillingen må ungdomsbedriften ta med selv, og alt som bringes med på standen, skal også tas med hjem i etterkant. Vi har fokus på bærekraft, og dere bør legge vekt på å bruke bærekraftige materialer og utstyr som kan gjenbrukes. Forsøk å skape minst mulig avfall!


Musikk:
Vi oppfordrer alle ungdomsbedriftene til å ta hensyn til standene rundt seg, og dere bør derfor også tenke på volum på evt. musikk som spilles.


Strøm:
Dersom dere har behov for strøm ber vi dere krysse av i påmeldingsskjemaet for bestilling. Vi ber om at bare de som virkelig trenger strøm, bestiller dette. Det vil være tilgang til felles ladepunkter i utstillingshallen. De som bestiller strøm til stand vil få én stikk-kontakt. Viktig at ungdomsbedriftene også har med eget grenuttak (strømpadde).


Lys:
Det er ikke lov å ha levende lys på stand. Det er eventuelt mulig å ta med batteridrevet lysslynge e.l. dersom dere ønsker ekstra lys.


Bord:
Det er mulig å låne bord av Kristiansand Kongressenter. Disse bordene har følgende mål: Lengde: 120 og bredde: 45

Agder stand