"Lærertanken" - en podkast

PODKAST

Lærertanken er en podkast for deg som er nysgjerrig på hvordan du kan jobbe med entreprenørskap i skolen. Her får du historier, metoder og ideer som du kan ta med deg direkte inn i klasserommet.

I podkasten møter du Ingrid Kristoffersen og Sara Tokheim som jobber i UE Vestland. Nå skal du få bli bedre kjent med dem og podkasten.

Hvorfor starte en podkast?

“Som lærer var jeg ofte på jakt etter inspirasjon og nye måter å gjøre ting på. Hvordan kunne vi jobbe kreativt og faglig samtidig? I en travel hverdag ønsket jeg meg ofte enda bedre tid til å planlegge god undervisning. Ble gjerne giret av å ta en pause med kollegaer, hvor vi delte erfaringer og kreative tips. Derfor kom ideen nå med å lage podkast. Hva med å gi lærerne 15 minutters inspirasjon som man kan ta med seg inn i klasserommet? Jeg hadde digget det!" sier Ingrid Kristoffersen som har 9 års erfaring som lærer og som nå er fagansvarlig for grunnskolen, i UE Vestland.

“Da jeg startet i UE var det mange begreper og utrykk som jeg ikke forsto. Jeg vil at flere skal bli inkludert i entreprenørskapsuniverset og øynene opp for entreprenørskap som metodikk. Jeg jobber i en Næringshage som prosjektleder og jeg er stadig imponert over barn og ungdoms kreative evner når de får mindre regler og rammer å forholde seg til. I UE Vestland teamet møtte jeg på en likesinnet, Ingrid, og sammen skal vi forenkle entreprenørskapsspråket og ta noen dypdykk i hvordan lærere kan jobbe med entreprenørskap i skolen" forteller Sara Tokheim som er har master i Folkehelse, og som er rådgiver i UE og i tillegg prosjektleder i næringshagen i Ullensvang.

Du finner podkasten i Itunes, Spotify og ander steder du lytter til podkast.

Her kan du lese hva podkastvertene svarte i vår skoledagbok

2
1 ny