Vinneroversikt - Gratulerer!

Totalt har over 1000 elever konkurrert i egen lokale skolefinaler. Videre har 42 av disse elevbedriftene kvalifisert seg til årets fylkesmesterskap.


Her finner du en oversikt over alle vinnere, samt juryens begrunnelser. Vi ønsker å gratulere alle elevbedrifter både vinnere, nominerte og deltagende!

Beste elevbedrift

I kategorien Beste Elevbedrift legger juryen vekt på helhetsinntrykket som bedriften gir. Elevenes kunnskap, samarbeidsevne, idé og salgsinnsats telles med i juryens vurdering.

Priseier:

DSC09320

Beste Markedsføring

Enhver bedrift bør markedsføre seg på en slik måte at både mulige kunder og samarbeidspartnere finner bedriften, og forstår enkelt hva bedrifter selger. Elevene skal derfor markedsføre bedriften på best mulig måte ved bruk av Instagram som plattform. Her er det viktig at bedriften oppretter en bedriftskonto.

DSC09137

1. plass HotBox EB, Kjølnes ungdomsskole

DSC09131 1

2. plass Smakfullt EB, Kragerø skole

11 DFD59 F 6615 4600 A48 B 45 A9 D77 FB215

3. plass Dream Jewels EB, Notodden ungdomsskole

Beste innovasjon

Beste innovasjon går til den bedriften som har brukt mye tid på idéutviklingen, og som enten alene eller sammen med eksterne samarbeidspartnere har utviklet et produkt eller en tjeneste som er nyskapende. Dette kan enten være en helt ny idé eller allerede eksisterende ideer satt sammen på en helt ny måte.

Priseier:

DSC09297

Beste grønne entreprenør

Denne prisen går til den elevbedriften som har tenkt bærekraftig og kan vise til produkter eller tjenester som ikke skader miljøet, men heller gagner det. Elevbedriften må også drive i tråd med prinsippene for bærekraftig utvikling.

Priseier:

DSC09242

Beste sosiale entreprenør

Beste sosiale entreprenør går til en Elevbedrift som har en vare eller en tjeneste som skaper verdi for samfunnet og personer rundt seg. Elevbedriften skal gjøre noe godt for andre, og verden skal bli et litt bedre sted på grunn av elevbedriften.

Priseier:

DSC09151

1. plass Biokiste EB, Heistad skole

DSC09146

2. plass HotBox EB, Kjølnes ungdomsskole

DSC09141

3. plass H.E.H.A tote EB, Holla 10-årige skole

Beste stand/salgsteam

Denne prisen går til den elevbedriten som ha lagt ekstra flid i sin stand. Bedriften skiller seg ut i mengden og er meget imøtekommende. Standen skal gjenspeile produktet/konseptet til bedriften.

Priseier:

DSC09223

Beste vare/tjeneste

Denne prisen går til den elevbedriften som har en realistisk plan for produktet sitt og viser dette gjennom en prototype e.l. Bedriften skal også ha undersøkt med sine mulige kunder om produktet/tjenesten er tilstrekkelig.

Priseier:

DSC09266

Beste reklamefilm

Bedriften som vinner denne kategorien, har utmerket seg innen formidlings- og overbevisningsevne. De klarer på mesterlig vis å få mottaker til å bli interessert i produktet eller tjenesten deres.

Full Logo

1. plass Clean Water EB, Kragerø skole

Allergy City

2. plass AllergyCity EB, Orerønningen skole

DSC09124 1

3. plass Eco PlaNets EB, Gulset ungdomsskole