NoAce SB - Universitetet i Sørøst-Norge

Skjermbilde 2022 05 27 kl 10 44 49

NoAce skal lage og selge tilleggsutstyr til frisbeegolfsporten. Innkjøp av deler, sammensetningen og klargjøring til salg skal gjøres av våre ansatte. Salg skal gjøres fra nettsiden vår.

Vi skal delta i følgende kategorier:

  • Beste Studentbedrift
  • Beste Næringslivsarbeid
  • Beste Forretningsplan
  • Beste HR-bedrift

Frisbeegolf er en av verdens raskest voksende sporter og går ut på å kaste frisbeer i kurver på færrest mulig kast. Sporten foregår utendørs og det er enkelt å kaste feil. Vegetasjonen på baner gjør at det tar lang tid å lete etter frisbeen som plutselig er blitt verdensmester i å gjemme seg. I vår undersøkelse på 419 personer svarte hele 97,1% at de har funnet andre sine frisbeer på leting etter sin egen.

Løsningen er å lage tilbehør til frisbeene, slik at kundene kan bruke mer tid på spill og mindre tid på leting. Ofte går frisbeer tapt under spill, noe NoAce skal eliminere.

Produktet er Buzzer, en sporingsbrikke som festes under frisbeer. Ved å sørge for at frisbeer blir funnet, hjelper bedriften både samfunn og miljø med å unngå at plasten blir etterlatt i naturen. Dette samhandler med FNs bærekraftsmål 9 og 12.

NoAce består av fem elektroingeniører med fagbrev i bunn. På fritiden har alle god kjennskap til frisbeegolf og har følt på frustrasjonen med å bruke mye tid på å lete etter frisbeene.

"Frustrasjonen i frisbeegolf med å lete etter frisbeer som plutselig har blitt verdensmester i å gjemme seg, er noe mange har ytret i sporten. NoAce har dermed utviklet en sporingsbrikke som du slipper å bruke med telefonen, slik at du kan fokusere på lek og moro"

SOSIALE MEDIER

Nettside

Facebook

Instagram

KONTAKTINFO

Daglig leder: Aleksander Flaktveit 94253541, aleksander.flaktveit@gmail.com


Ansatte: Anton Elias Næss, Espen Borgsäter, Sindre Hovdejord, Tobias Odner